Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (2024)

Galaxy Z Flip4

  • RECENZE
  • SPECIFIKACE
  • PODPORA
  • POROVNÁNÍ

KOUPIT NYNÍ

  • Přehled
  • Showroom
  • Příslušenství
  • RECENZE
  • SPECIFIKACE
  • PODPORA
  • POROVNÁNÍ

PRE-REGISTER PŘEDOBJEDNAT KOUPIT NYNÍ WHERE TO BUY

Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (1)

Vyzkoušejte nové úhly pohledu

  • Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (2) Ty nejlepší úhly se smartphonem Flip

    We open with two females running up a terraced, grassy field, soon joined by a male who is following quickly behind. Cut to a close-up shot of one of the female leads with a mint-colored ribbed, long-sleeved top flipping open the Galaxy Z Flip4. The trio is posing beside a grassy mound, ready to take a hands-free photo. We cut to a close-up of the Galaxy Z Flip4, now squarely aimed at the trio just before the photo is taken. We see the trio clearly in frame before the shutter is released. The words “Selfie By Flip" flash across the screen before a final close-up of the Galaxy Z Flip4 with the trio posing in frame on the screen. Disclaimer: Image simulated for illustrative purpose. Actual UX/UI may vary. Sequence shortened. Flex mode supported at angles between 75 degrees and 115 degrees. Zoom out and see the trio posing as the flash goes off. We cut to a close up of the same female with mint-colored ribbed, long-sleeved top closing the Galaxy Z Flip 4. The next frame shows “Hands Free with FlexCam” Samsung.com. Disclaimer: FlexCam refers to camera experience using Flex mode. Samsung logo.

  • Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (3) Recenze odborníků

    @mkbhd. MKBHD je ve svém studiu. Vylepšení. Zřeknutí se odpovědnosti: Recenzenti technologií sdílejí své názory na telefon Galaxy Z Flip4. Za vytvoření recenze nebyla poskytnuta žádná platba. Licence byla získána za poplatek poté, co byl obsah zveřejněn na YouTube. Dostupnost modelu abarev se může lišit podle země aoperátora. Poslechněte si, co říkají odborníci. Galaxy Z Flip4. @unboxtherapy. Unbox Therapy drží vrukou rozložený telefon Galaxy Z Flip4 vbarvě Bora Purple apřitom mluví. Citace od Unbox Therapy: „Je to ultimátní typ telefonu pro aktivity, ultimátní mobilní telefon.“ Design. @gadgetmatch. Černá krabička snápisem Flip na obalu je položena na dřevěném piknikovém stole. Michael Josh zGadget Match přejíždí prstem po nápisu Galaxy Z Flip4 na krabičce. Poté Michael Josh drží telefon vrukou aotáčí jím, aby ho ukázal zrůzných úhlů. Odolnost. Mimořádně detailní záběr na kloub rozloženého zařízení vbarvě Bora Purple. Citace MKBHD: „Je oněco pevnější aodolnější.“ Následuje záběr na MKBHD, jak jednou rukou rozkládá zařízení, které je zobrazené zboku, aby byl vidět profil hrany. Fotoaparát. Snímek vnějšího displeje zařízení včástečně složené poloze. Stojí vzpřímeně vúhlu oněco menším než 90stupňů. Citace webu Gadget Match: „Těšte se na lepší fotografie.“ Následuje porovnání fotografií pořízených vultraširokoúhlém režimu telefonem Galaxy Z Flip4 oproti Galaxy Z Flip3. Galaxy Z Flip4 nabízí barevně bohatší fotografie než jeho předchůdce. Vnější displej. Živý náhled aplikace Unbox Therapy se objeví na vnějším displeji telefonu Galaxy Z Flip4 vrežimu FlexCam. Zadním fotoaparátem nahrává video. Dále je na hlavním displeji vidět fotografie vaplikaci Gallery. Citace webu Gadget Match: „Je to pravděpodobně nejlepší selfie fotoaparát na trhu.“ Zobrazí se vlastní fotografie. Vrežimu portrétu je objekt zřetelný apozadí je rozmazané. Baterie. Detailní záběr zadní strany telefonu Galaxy Z Flip4 vrukou MKBHD během používání zařízení. Snapdragon 8 plus Gen 1. Baterie skapacitou 3700 miliampérhodin. Telefon je držen azobrazen vrozloženém stavu azezadu. Následně je telefon částečně složen do ostrého úhlu, aby stál na horní aspodní hraně se zadním krytem směrem nahoru. Samsung .com. Logo Samsung.

  • Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (4)Film koficiálnímu představení telefonu

    Záběr znadhledu na kloub složeného telefonu Galaxy Z Flip4 vBora nachové barvě, který ruka vytahuje zkabelky. Zařízení je poté rozloženo do režimu Flex, ve kterém je spuštěna aplikace fotoaparátu. Na dispoleji náhledu je vidět, jak se skupina přátel připravuje na společné fotografování. Zcela nový Galaxy Z Flip4. Zřeknutí se odpovědnosti: Obrázek je simulovaný. Uživatelské rozhraní aovládání se mohou lišit. Režim Flex je podporován při úhlech 75až 115stupňů. Dále je vidět, jak se skupina fotografovaných přátel směje. Telefon je položen na konferenčním stolku před přáteli sedícími na pohovce. Hlavní displej je otočen směrem knim. Následně je vidět opět Hlavní displej telefonu ana něm pořízený snímek. Zřeknutí se odpovědnosti: Obrázek je simulovaný. Uživatelské rozhraní aovládání se mohou lišit. Režim Flex je podporován při úhlech 75až 115stupňů. Dále je vidět, jak zdálky přihlíží kočka. Skupina přátel následně zapózuje pro další snímek ze spodního pohledu. Fotografie je tentokrát pořízena zadním fotoaparátem anáhled snímku je vidět na vnějším displeji. Kočka opět udiveně sleduje, jak probíhá fotografování. Zařízení zůstane ležet na stole sotevřenou aplikací Fotoaparát vrežimu Flex apřátelé odcházejí. Zřeknutí se odpovědnosti: Obrázek je simulovaný. Uživatelské rozhraní aovládání se mohou lišit. Režim Flex je podporován při úhlech 75až 115stupňů. Kočka vstane, přijde ktelefonu Galaxy Z Flip4 ashodí ho ze stolu. Telefon spadne na zem akočka ho pozoruje zpodlahy, telefon zůstává stále otevřený vrežimu Flex. Zřeknutí se odpovědnosti: Obrázek je simulovaný. Uživatelské rozhraní aovládání se mohou lišit. Režim Flex je podporován při úhlech 75až 115stupňů. Kočka se na sebe dívá přes selfie kameru na displeji. Klepne na ovládací tlačítka ve spodní části displeje apořídí snímky. Otočí se na dva psy sedící za ní. Ti se ke kočce připojí apořídí další selfie. Zřeknutí se odpovědnosti: Obrázek je simulovaný. Uživatelské rozhraní aovládání se mohou lišit. Režim Flex je podporován při úhlech 75až 115stupňů. Pro telefon se vrací jeho majitelka. Zvířata vypadají vylekaně, že byla přistižena. Následuje detailní záběr na zařízení skočičím selfie stále na obrazovce. Ruka zařízení složí azvedne zpodlahy. Zachyťte nové perspektivy pomocí FlexCam. Zřeknutí se odpovědnosti: Obrázek je simulovaný. Uživatelské rozhraní aovládání se mohou lišit. Režim Flex je podporován při úhlech 75až 115stupňů. Následně je vidět hlavní obrazovka rozloženého telefonu Galaxy Z Flip4 vBora nachové barvě. Telefon se aotáčí aza ním je vidět další složený telefon Galaxy Z Flip4 vBora nachové barvě. Rozložené zařízení se zaklapne azařízení za ním se otevře do režimu Flex. Oba telefony se ustálí vedle sebe, ujednoho je vidět částečně rozložený Hlavní displej, druhý je otočený na roh aje vidět jeho přední kryt. Galaxy Z Flip4. Samsung tečka com. Zřeknutí se odpovědnosti: Obrázek je simulovaný. Otevřete svůj svět. Logo Samsung.

  • Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (5)Over the Horizon 2022

    Over the Horizon 2022 od Suga zBTS. Hraje stejnojmenná píseň. Poté se v řadě pomalu se pohybujících černobílých detailních portrétů objeví každý zčlenů K-popové skupiny BTS. Jeden zčlenů kapely následně vrychlejším tempu natáhne ruku směrem kotáčející se kameře aukáže do objektivu kolorovaný složený Galaxy Z Flip4 vbarvě Bora Purple. Členové skupiny nyní tančí na hudbu se zařízeními vrukou. Pózují pro sérii rychlých snímků. Radostně tančí stelefonem Galaxy Z Flip4 vruce. Poté dva členové sedí společně na pohovce ajeden znich drží rozložený telefon ve vodorovné poloze. Na hlavním displeji sledují video. Druhý člen mu telefon vytrhne. Ten, který telefon původně držel, zvedne zpohovky jiný, aby ho použil místo původního. Člen sedící vedle mu vytrhne idruhé zařízení. Členové skupiny pokračují vpózování, jako by se fotografovali. Další se natáhne kfotoaparátu, jako kdyby to byl Galaxy Z Flip4. Rámeček videa se následně okamžitě změní vhlavní displej telefonu Galaxy Z Flip4, dva členové skupiny uchopí aotočí displej ksobě, aby se na něj podívali. Vypadají překvapeně. Stejně jako předtím jeden zčlenů natáhne ruku kfotoaparátu. Zrámečku videa se stane další hlavní displej telefonu Galaxy Z Flip4. Zde si zvědavě prohlížejí zařízení již tři členové. Někdo opět natáhne ruku kfotoaparátu aten se změní vdalší hlavní displej zařízení, které uchopí další člen. Nyní je na scéně přítomna celá skupina, každý zčlenů drží Galaxy Z Fold4 vbarvě Bora Purple. Všichni se přijdou podívat na to, co se zobrazuje na displeji posledního člena, který telefon vzal. Jeden člen skupiny pak hravě vytrhne zařízení zrukou druhého auteče, zatímco druhý předstírá, že zařízení stále drží adotýká se palci obrazovky. Následně se do záběru dostane další člen kapely, který tančí stelefonem Galaxy Z Flip4 vFlex Mode. Následuje řada krátkých portrétních klipů, vnichž stelefonem tančí každý zčlenů kapely. Postupně se vklipech začnou objevovat celé postavy členů kapely, kteří tancují kolem velké nachové konstrukce ve tvaru kostky. Nakonec se všichni shromáždí na skupinové fotografii. Fotografie má čtvercový formát. Čtverec se postupně vzdaluje a nakonec zmizí, jako by se závěrka uzavírala do vodorovné linie.Logo Samsung Galaxy alogo BTS.

Předchozí snímekDalší snímek

Stáhnout písničku „Over the Horizon 2022 od SUGA zBTS“

Vrstva videopřehrávače

  • „...Galaxy Z Flip4 je nejlepší ve své třídě.“

    Digital Trends Joe Maring

    Zdroj: Digital Trends. © 2022 Digital Trends Media Group. Všechna práva vyhrazena. Použito na základě licence.

    Samsung Galaxy
    Z Fold4 a Z Flip4

    „Skládací zařízení brzy nebudou jen tak něco, budou opravdu NĚCO“

    TechRadar 08/2022

Předchozí snímek Další snímek

    • Zachyťte život vnové perspektivě
    • Vy ztoho nejlepšího úhlu sFlexCam
    • Přizpůsobení vašemu obsahu
    • Odolný zvenku izevnitř
    • Otevřete svůj svět
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (6)

    Telefon, s kterým to klapne

    BARVY

    Slaďte svůj životní styl

    Vyberte si barvu, která se bude hodit ke všemu a navíc vypadat zcela unikátně. Matné provedení skla pak vytvoří jemný kontrast s vysoce lesklým kovovým rámečkem. Vyberte si z celkem 4 šik barevných odstínů: Bora Purple, Graphite, Pink Gold a Blue.1

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (7)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (8)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (9)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (10)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (11)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (12)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (13)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (14)

    KOMPAKTNÍ ROZMĚRY

    Krasavec, cose hodí kevšemu

    Doby, kdy bylo třeba ladit módní doplňky podle telefonu, skončily. Galaxy Z Flip4 je kompaktní telefon plné velikosti, se špičkovým výkonem i ve složeném stavu, vždy připravený vklouznout i do těch nejmenších kapes.3

    • *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Skutečný vzhled UI se může lišit.
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (15)

    Předveďte s režimem Flex, co se ve vás skrývá!

    • Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (16)
    • Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (17)
    • Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (18)

    #withGalaxy

    REŽIM FLEXCAM

    Vystupte z dimenze záběru

    Představujeme FlexCam – víceúčelový fotografický zážitek bez nutnosti použití rukou. Využijte flexibilní úhel vašeho telefonu a vytvářejte skupinové fotografie, autoportréty a videa z fascinujících perspektiv a s ultrarealistickými detaily — dokonce i pomocí oblíbených sociálních aplikací. 9

    • *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Skutečný vzhled UI se může lišit.
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (22)

    QUICK SHOT

    Objevte novou éru autoportrétů

    Udělejte si selfie zadním fotoaparátem bez toho, abyste museli otevírat telefon, a náhled v reálném čase si můžete podívat na krycí obrazovce. Zkontrolujte se zdálky s hledáčkem s celou obrazovkou, nebo ťukněte a podívejte se na původní rozměr, abyste si byli jistí, že je každý v záběru. Díky novým aktualizacím software můžete vytvářet záběry s Quick Shot do úhlu, když prevezme focení FlexCam, takže můžete fotit bez použití rukou při vysokých i nízkých úhlech.9

    • *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Skutečný vzhled UI se může lišit.
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (23)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (24)

    #withGalaxy

    Vydejte se do nočního šera

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (25)

    #withGalaxy

    SYSTÉM VÍCERO FOTOAPARÁTŮ

    Prožijte noční život naplno

    Prosvětlete noc s režimem Nightography zadního fotoaparátu. I ty nejmenší detaily vyjdou na světlo s většími pixely v rámci širokoúhlé kamery. Tak řekněte sýr!

    Nightography není určena pouze pro fotografie, stejně s ní vytvoříte i dokonalá videa. Dokonce i scény s rychlejším pohybem následně budou díky vylepšené optické a video stabilizaci maximálně plynulé. Pokročilé zpracování umožní funkci Super Night Solution minimalizovat šum v jednotlivých záběrech, takže noční zábava či toulky městem budou vypadat jako z dílny skutečného profesionála.

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (26)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (27)

    12 Mpx Ultraširokoúhlý fotoaparát 12 Mpx Širokoúhlý fotoaparát

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (28)

    10 Mpx Selfie fotoaparát

    S kapkami siporadí

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (29)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (30)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (31)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (32)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (33)

    HLAVNÍ DISPLEJ

    Rozvine svůj potenciál

    Na 6,7palcovém displeji se díky ultra tenkému sklu rozvine krásný obraz.4 Svylepšenou odolností je silnější než kdykoli předtím– zůstává odolný ipřes více než 200000 složení.5, 6

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (34)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (35)

    VNĚJŠÍ KONSTRUKCE

    Dokonalý silák

    Galaxy Z Flip4 byl stvořen pro dokonalou výdrž – zvenku i zevnitř. Výsledkem jsou dosud nejodolnější skládací zařízení, navíc vybavená exkluzivním sklem Corning Gorilla Glass Victus+. Pant je posléze chráněn naším vůbec nejtvrdším hliníkovým rámečkem Armor Aluminum.

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (36)

    VODĚODOLNOST IPX8

    Vodním živlům se nevyhýbá

    Bojíte se navlhnutí zařízení? Už nemusíte! Galaxy Z Flip4 je totiž vůbec první voděodolný skládací telefon na světě.7 Vydrží ponoření do až 1,5 metru sladké vody po dobu 30 minut.

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (37)

    SAMSUNG CARE+

    Protože nehody sestávají

    Využijte pojištění Samsung Care+ a chraňte své zařízení před náhodným poškozením. 8

    ZJISTIT VÍCE

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (38)

    ZÁBAVA

    Zavolejte svým miláčkům

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (39)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (40)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (41)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (42)

    VIDEOHOVORY

    Sdílejte todůležité

    Používejte aplikaci Google Meet pro videohovory anic důležitého vám neunikne.10 Co takhle večer plný filmů, během kterého můžete díky Živému sdílení sledovat video ve vysoké kvalitě spolu spřáteli? Se synchronizovaným videem budete moci vreálném čase sledovat bezprostřední reakce všech účastníků.11

    • *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Skutečný vzhled UI se může lišit.
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (43)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (44)

    FLEXCAM PRO SOCIÁLNÍ SÍTĚ

    Dodejte feedu pořádnou vzpruhu

    Tvorba obsahu nikdy nebyla jednodušší. Funkce FlexCam ctí svůj název arozšiřuje váš pohled režiséra, takže můžete natáčet sebe, své přátele nebo herce znových, neotřelých úhlů.9 Ajakmile bude váš film připraven na premiéru, jednoduše jej nahrajte na sociální sítě azískejte zasloužené ocenění.

    • *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Skutečný vzhled UI se může lišit.

    Spustit

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (45)

    Nespoutaná síla ve vaší kapse

    S takovou porcí energie zapomeňte na jakékoliv kompromisy. Vylepšený 4nm procesor pracuje s výdrží 3 700mAh (typicky) baterie, takže budete moci po dlouhé hodiny dělat to, co je vašemu srdci nejbližší.12,13

    Když vám začne docházet baterie, jednoduše připojte kabel a užijte si superrychlé nabíjení, nebo zapomeňte na jakákoliv omezení a nabíjejte bezdrátově s funkcí Fast Wireless Charging 2.0.14 Po ruce budete mít tolik energie, že ji dokonce budete moci sdílet s členy své rodiny či přáteli díky technologii Wireless PowerShare.15

    • *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Skutečný vzhled UI se může lišit.

    Společně jsou silnější

    25W napájecí adaptér16

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (46)

    pro ultrarychlé nabíjení

    Přejít na nabíječky

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (47)

    VNĚJŠÍ DISPLEJ

    Okno do vašeho světa

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (48)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (49)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (50)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (51)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (52)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (53)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (54)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (55)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (56)

    PŘIZPŮSOBITELNÝ VNĚJŠÍ DISPLEJ

    Pochlubte sejedinečným stylem

    Na přizpůsobitelném 1,9” vnějším displeji se před vámi rozestírá další plátno, na kterém se můžete vyjádřit.17 Přizpůsobte jej na míru všem svým požadavkům použitím videí, fotek či AR emotikonů a vytvořte si tak ciferník, který bude vycházet z vaší osobnosti. Poté jej budete moci snadno měnit v závislosti na náladě, počasí, nebo třeba oblečení.

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (57)

    UŽITEČNÝ VNĚJŠÍ DISPLEJ

    Jeden pohled za tisíc slov

    Vaše každodenní digitální stálice přímo na vnějším displeji. Ovládejte svůj telefon klepnutím nebo potažením na 1,9palcovém vnějším displeji.17 Získejte přístup kRychlému nastavení, odpovídejte na zprávy apřidejte si na displej nástroje, abyste měli aplikace vždy po ruce anemuseli přitom otevírat hlavní diplej.

    • *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Skutečný vzhled UI se může lišit.
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (58)

    GALAXY WATCH5

    Klíč k lepšímu spánku navašem zápěstí

    Starat se o sebe nebylo nikdy jednodušší. Sledujte kvalitu vašeho spánku přímo na zápěstí s hodinkami Galaxy Watch5, schopnými zaznamenat spánkové vzorce a ještě mnohem více.18 A jakmile vás trochu lépe poznají, prozradí vám, jaké je vaše spánkové zvíře a nabídnou užitečné tipy, které povedou k efektivnějšímu odpočinku.

    • *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Skutečný vzhled UI se může lišit.

    Společně jsou silnější

    Galaxy Watch519

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (59)

    pro sledování spánku

    Přejít na Galaxy Watch5

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (60)

    Kombinovaná síla Samsung Galaxy

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (61)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (62)

    Galaxy Z Fold4 ZJISTIT VÍCE KOUPIT NYNÍ

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (63)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (64)

    Galaxy Watch5 ZJISTIT VÍCE KOUPIT NYNÍ

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (65)
    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (66)

    Galaxy Buds2 Pro ZJISTIT VÍCE

    *Galaxy Z Fold4, Galaxy Watch5 a Galaxy Buds2 Pro jsou prodávany samostatně.

    SMART SWITCH

    Když telefony předávají pochodeň

    Funkce Smart Switch se postará o maximálně snadný přechod ze stávajícího telefonu na Galaxy Z Flip4 — dokonce, i když nepřecházíte ze zařízení z ekosystému Samsung Galaxy. Stačí pouhých pár kroků a brzy budete mít milované fotografie, texty, data a další obsah v novém zařízení a pěkně pohromadě.20

    • *Obrázek je simulovaný a slouží pouze k ilustračním účelům. Skutečný vzhled UI se může lišit.

    Přejít na Smart Switch

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (67)

    DOKONALOST GALAXY Očekávejte jen to nejlepší

    • 4NM PROCESOR

      Rychlý a flexibilní

      Hraní her, multitasking nebo multitasking při hraní her – chcete, aby vše fungovalo plynule abez problémů. Galaxy Z Flip4 má nyní nejvýkonnější čip ze všech skládacích telefonů Samsung Galaxy.21

      Díky vylepšenému fotoaparátu vybavenému o65% jasnějším snímačem* apoháněnému mobilní platformou Snapdragon® 8+ Gen 1 jsou fotografie avidea ostřejší astabilnější– ve dne ivnoci.

      * Vporovnání stelefonem Galaxy Z Flip3 5G.

      Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (68)
    • 5G

      Rychlost pro nedočkavé

      Ať už chcete sdílet okamžik kdekoli, sdílejte ho rychle! Připojení 5G vám umožní streamovat, stahovat apublikovat obsah rychlostí HyperFast.22

      Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (69)
    • ÚLOŽIŠTĚ

      Uchovejte více vzpomínek

      Nyní můžete fotografovat ve dne ivnoci, takže potřebujete dostatek prostoru, abyste měli svá umělecká díla stále po ruce. Naplňte svou aplikaci Gallery– kdispozici máte integrované úložiště ovelikosti až 256GB.23

      Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (70)

      Synchronizujte svou aplikaci Gallery se službou OneDrive avyužijte 6měsíců cloudového úložiště OneDrive okapacitě 100GB se zařízeními Galaxy Z Fold4 aGalaxy Z Flip4.24, 25*Platí smluvní podmínky.

      Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (71)
    • SAMSUNG KNOX

      Víceúrovňové zabezpečení

      Samsung Knox je pokročilá bezpečnostní platforma, zabudována do hardwaru i softwaru vašeho telefonu, přinášející několik vrstev zabezpečení, díky nimž budete mít nad svým soukromím dokonalou kontrolu.

      Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (72)
    • POSTRANNÍ ČTEČKA OTISKŮ PRSTŮ

      Tip pro profíky: Odemykání jediným dotykem

      Stačí jeden letmý dotyk plochy postranní čtečky otisků prstů a jste na hlavní obrazovce telefonu — s vědomím, že se k vašemu obsahu nikdo jiný jen tak nedostane.

      Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (73)
    • ONE UI

      Rozhraní, které tvoříte vy

      Rozhraní One UI vám umožní vytvořit z vašeho Android telefonu skutečně jedinečné zařízení. Přizpůsobte si vnější a hlavní displej tak, abyste se ke všem nejčastěji využívaným funkcím dostali co možná nejrychleji.

      Přejít na One UI

      Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (74)

    PŘÍSLUŠENSTVÍ

    Vylepšete svůj Flip

    ZJISTIT VÍCE

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (75)

    Zavřít vrstvu pop-upu

    Často kladené otázky

    • Galaxy Z Flip4 přichází v barevných provedeních Bora Purple, Graphite, Pink Gold, a Blue. 1,2

      PŘEJÍT NA BARVY

    • Kompaktnější Galaxy Z Flip4 má oproti svému předchůdci větší baterii, rychlejší procesor a odolnější design. Vnější displej je navíc mnohem přizpůsobitelnější. Spolehnout se můžete i na vyšší kvalitu fotografií, pořizovaných při nižší světelné intenzitě s vylepšeným širokým fotoaparátem. Režim Flex se pak může pochlubit vyšší kompatibilitou s aplikacemi třetí strany a rozšířenými možnostmi použití vícero oken na jedné obrazovce.

    • Galaxy Z Flip4 je díky svému skládacímu designu pro oba výše zmíněné účely naprosto ideální. Složí se tak, že se stane vlastním stojánkem, což vám umožní uskutečňovat videohovory bez použití rukou, nebo jej můžete jednoduše někam postavit a pořídit skupinovou fotografii tak, že se do záběru vejdou skutečně všichni. A dokonce si budete moci pohodlně zobrazit náhledy vašich snímků, aniž byste museli telefon vůbec otevřít.3

      PŘEJÍT NA FOTOAPARÁT

    • Galaxy Z Flip4 je poháněn inteligentní duální baterií skapacitou 3700mAh (typicky).12, 13 Při připojení ksíti se nabíjí rychleji než jeho předchůdce anyní podporuje Super rychlé nabíjení arychlé bezdrátové nabíjení Fast Wireless Charging.14, 15

      PŘEJÍT NA BATERII

    • Okouzlete své okolí s ciferníkem, který dá na odiv váš specifický styl, nebo použijte místo tapety vnějšího displeje video. A nejde jen o vzhled – na vnější displej budete moci přidávat rozličné widgety, nebo odpovídat na notifikace, aniž byste museli svůj telefon vůbec otevřít.

      PŘEJÍT NA PŘIZPŮSOBITELNÝ VNĚJŠÍ DISPLEJ

    • Galaxy Z Flip4 byl vyroben použitím silných a odolných materiálů, jako jsou krycí sklo Corning Gorilla Glass Victus+, rámeček Armor Aluminum a Ultra Thin Glass, které z něj činí vůbec nejodolnější skládací zařízení. A navíc je jako vůbec první zařízení ve své třídě vybaven odolností proti vodě.7

      PŘEJÍT NA ODOLNOST

    Předchozí stránka Další stránka

    • PŘEHLED
    • SHOWROOM
    • PŘÍSLUŠENSTVÍ

    Přejít na Galaxy Z Fold4

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (79)

    Udělejte chytrou změnu

    ZJISTIT VÍCE

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (80)

    KOUPIT NYNÍ PŘEDBĚŽNÁ REGISTRACE PŘEDOBJEDNAT KDE KOUPIT

    Vyměňte starý za nový

    Vyměňte svůj současný telefon za nový telefon řady Galaxy Z a získejte výhodný bonus.

    *Platí smluvní podmínky

    ZJISTIT VÍCE

    Pro tvůrce a vypravěče, kteří vidí svět jiným způsobem

    ZJISTIT VÍCE

    Podívejte sena Galaxy ZFlip4 vrozšířené realitě (AR) OTEVŘÍT V AR

    Vaše Galaxy. Vaše cesta

    Zařízení Galaxy vám přinášejí více způsobů, jak se spojit s vašimi nejbližšími a svobodu používat je tak, aby splnily i vaše nejnáročnější požadavky.

    ZJISTIT VÍCE

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (83)

    Vítejte v epickém standardu podnikání PŘEJÍT NA STRÁNKU SAMSUNG BUSINESS

    Verze pro rychlejší připojení Verze pro pomalé připojení

    * Veškeré specifikace a popisy v tomto textu se mohou lišit od skutečných specifikací a popisů daného produktu. Samsung si vyhrazuje právo na změny v tomto dokumentu a popisech produktů zde uvedených, učiněné kdykoliv bez předchozího upozornění. Všechny funkce, vlastnosti, specifikace, grafická a uživatelská rozhraní a další informace o produktu uvedené v tomto dokumentu včetně, ale ne výhradně týkající se výhod, designu, ceny, součástí, výkonu, dostupnosti a vlastností produktu mohou být změněny bez předchozího upozornění. V případě obsahu na displeji se jedná o simulaci a slouží jen na ukázku.

    1. Dostupnost barevných provedení se může v závislosti na jednotlivých zemích nebo operátorech lišit.
    2. N/A
    3. Rozměry jsou 165,2 × 71,9 × 6,9 mm v rozloženém a 84,9 × 71,9 × 15,9 ~ 17,1 mm ve složeném stavu.
    4. Uhlopříčka hlavního displeje telefonu Galaxy Z Flip4 je 6,7", pokud počítáme celý obdélníkový tvar; se zaoblenými rohy je uhlopříčka 6,6". Skutečná zobrazovací plocha displeje je menší kvůli zaobleným rohům aotvoru pro fotoaparát.
    5. Testováno acertifikováno společností Bureau Veritas.
    6. V porovnání se sklem Ultra Thin Glass telefonu Galaxy Z Flip3 5G.
    7. Vztahuje se k Galaxy Z Fold4, Z Flip4, Z Fold3 5G a Z Flip3 5G. Galaxy Z Flip4 disponuje stupněm krytí IPX8. IPX8 založeno na testovacích podmínkách ponoření do 1,5 čisté sladké vody po dobu 30 minut. Nedoporučuje se použití na pláži nebo u bazénu. Zařízení není prachuvzdorné.
    8. Krytí pojistné události v rámci služby Samsung Care+ se může v závislosti na jednotlivých zemích, regionech či operátorech lišit. Může být vyžadována spoluúčast.
    9. FlexCam označuje používání fotoaparátu vrežimu Flex. Režim Flex je podporován při úhlech od 75°do 115°.
    10. Google Meet je ochranná známka společnosti Google LLC. Účastníci mohou být pro využití funkce živého přenosu vyzváni k aktualizaci na nejnovější verzi aplikace Google Duo, Google Meet a YouTube.
    11. Najednou se může připojit až 100osob. Kvalita videa při Živém sdílení, dostupnost apodporované aplikace se mohou lišit vzávislosti na počtu účastníků (pokud jde okvalitu videa), zařízení, podmínkách sítě, zemi nebo operátorovi. Některé podporované aplikace mohou vyžadovat předplatné se samostatnými podmínkami.
    12. Typická hodnota testována externí společností v laboratorních podmínkách. Typická hodnota představuje odhadovanou průměrnou hodnotu při zvážení odchylky v kapacitě vzorků testovaných podle normy IEC 61960. Jmenovitá (minimální) kapacita je 3 595 mAh.
    13. Odhadováno na základě profilu užívání průměrného/typického uživatele. Nezávisle hodnoceno společností Strategy Analytics v období 7. 7. – 12. 7. 2022 v USA s předprodukčními verzemi SM-F721U ve výchozím nastavení při používání sítě 5G Sub6 (NEBYLO testováno v síti 5G mmWave). Skutečná výdrž baterie se může v závislosti na síťovém prostředí, použitých funkcích a aplikacích, frekvenci hovorů a zpráv, počtu nabití a mnoha dalších faktorech lišit.
    14. Nabití z0% na 50% za přibližně 30minut sadaptérem 25W nebo více. Na základě interního testování. Skutečný čas nabíjení se může lišit podle podmínek použití a dalších faktorů.
    15. Omezeno pouze na zařízení kompatibilní sbezdrátovým nabíjením (standard QI). Pokud je úroveň nabití baterie nižší než 30%, funkce Wireless PowerShare nemusí fungovat. Nemusí fungovat sněkterým příslušenstvím, kryty, zařízeními jiných značek nebo některými wearables Samsung. Funkce Wireless PowerShare může vzávislosti na síťovém prostředí ovlivnit příjem hovorů nebo datových služeb.
    16. 25W napájecí adaptér prodáván samostatně.
    17. Velikost vnějšího displeje Galaxy Z Flip4 činí 1,9” v celém obdélníku a 1,8” včetně zaoblených rohů, měřeno příčně; skutečná viditelná oblast je v důsledku zaoblených rohů menší.
    18. Dostupnost produktu afunkcí se může lišit vzávislosti na zemi nebo regionu. Zařízení Galaxy Watch5 musí být spárováno stelefonem Samsung Galaxy se systémem Android 8.0 sminimálně 1,5GB RAM aaplikací Samsung Health ve verzi 6.22.1 nebo vyšší. Určeno pouze pro všeobecné wellness afitness účely. Není určeno kdetekci, diagnostice aléčbě poruch spánku. Měření slouží pouze pro vaši osobní potřebu. Se žádostí oradu se obraťte na odborného lékaře.
    19. Galaxy Watch5 prodávány samostatně.
    20. Kabelové přenosy vyžadují ve starém zařízení alespoň Android™ 4.3, iOS 5 nebo Windows Mobile OS 8.1 nebo OS 10. Zařízení se starším operačním systémem musí využít možnost bezdrátového přenosu. Pokud nemáte požadovaný kabel/konektor USB, potřebný ke kabelovému přenosu do zařízení Galaxy, můžete také využít možnost bezdrátového přenosu. Spusťte aplikaci Smart Switch Mobile v „Nastavení“ v novém telefonu Galaxy nebo si stáhněte aplikaci Smart Switch pro PC/Mac. Data a obsah dostupné k přenesení se mohou lišit v závislosti na operačním systému. Chcete-li získat další informace, obraťte se na Samsung HELP. Abyste mohli přenášet data ze služby iCloud nebo jiných cloudových úložišť, je nutné datové připojení. Chcete-li při přenosu ze systému iOS zabránit výpadkům textových zpráv, změňte odpovídajícím způsobem nastavení iMessage.
    21. Vporovnání spředchozími skládacími zařízeními Samsung Galaxy.
    22. Vyžaduje optimální připojení 5G. Skutečná rychlost se může lišit v závislosti na zemi, operátorovi a uživatelském prostředí.
    23. Skutečné uživatelům dostupné volné místo se může v závislosti na předinstalovaném softwaru lišit.
    24. Dostupnost synchronizace apliakce Gallery prostřednictvím služby Microsoft OneDrive se může lišit vzávislosti na zemi nebo regionu. Vyžaduje nastavení synchronizace se službou OneDrive vzařízení Samsung Galaxy. Začněte s5GB bezplatného cloudového úložiště nebo přejděte na předplatné, pokud chcete získat větší úložiště.
    25. Šestiměsíční zkušební verze 100GB cloudového úložiště OneDrive je kdispozici pouze pro spotřebitele, kteří si zakoupí zařízení Galaxy Z Fold4 aGalaxy Z Flip4. Dostupnost se může lišit. Platí podmínky služby Google Play. Podrobné informace naleznete na adrese https://www.microsoft.com/onedrive-Samsung-offer.

    "); } else { $yvSlide.find("li:last > div").attr("role", "list").append('

    ' + yvThumbArray[i] + "

    "); } } // var omniTxt = modelData + $yvSlidePagingOmni; // $yvSlide.find("li").each(function (i) { // var n = i * thumbLength; // var title = yvTitleArr.slice(n, n + thumbLength).toString(); // $('' + pageTitle + " " + (i + 1) + ":" + title + "").appendTo($yvSlidePaging); // }); // $yvSlide.find("li").each(function () { // if ($(this).find("> div .thumb").length < 2) { // $(this).find("> div").removeAttr("role"); // $(this).find("> div .thumb").removeAttr("role"); // } // }); // var meetSwipe = GALAXY.swipeAble; // if (($html.hasClass("ie") || $html.hasClass("edge")) && $html.hasClass("rtl")) { // meetSwipe = false; // } // $yvSlide.xlider({ // swipe: meetSwipe, // endless: true, // arrows: [$yvWrap.find(".m_btn_type1-prev"), $yvWrap.find(".m_btn_type1-next")], // paging: $yvSlidePaging, // onMove: function onMove() { // $yvSlideWrap.find("li").removeClass("view").removeAttr("aria-hidden tabindex"); // $yvSlideWrap.removeClass("ie-error"); // }, // onChange: function onChange() { // $yvSlideWrap.find("li").removeClass("view").removeAttr("aria-hidden tabindex"); // $yvSlideWrap.removeClass("ie-error"); // }, // onChangeEnd: function onChangeEnd(i) { // var select = $yvSlidePaging.data("btn-title"); // sliderOmni.remove(); // $yvSlideWrap.find(".xlider-current").removeClass("view").siblings().addClass("view").attr({ // "aria-hidden": "true", // tabindex: -1 // }); // $yvSlidePaging.find("a").eq(i).attr("title", select).siblings().attr("title", ""); // $yvSlideWrap.addClass("ie-error"); // } // }); // $yvWrap.off("mousedown.yv keydown.yv").on("mousedown.yv keydown.yv", ".slide-paging a, .arrow-wrap a", function (e) { // sliderOmni.add(e, this); // }); // $yvSlide.find("li").each(function () { // if ($(this).find(".thumb").length == 1) { // $(this).removeAttr("role").find(".thumb").removeAttr("role"); // } // }); // } else { // $yvWrap.addClass("no-slide"); // } // }; var omniTxt = modelData + $yvSlidePagingOmni; $yvSlide.find("li").each(function (i) { var n = i * thumbLength; var title = yvTitleArr.slice(n, n + thumbLength).toString(); $('' + pageTitle + " " + (i + 1) + ":" + title + "").appendTo($yvSlidePaging); }); $yvSlide.find("li").each(function () { if ($(this).find("> div .thumb").length < 2) { $(this).find("> div").removeAttr("role"); $(this).find("> div .thumb").removeAttr("role"); } }); var meetSwipe = GALAXY.swipeAble; if (($html.hasClass("ie") || $html.hasClass("edge")) && $html.hasClass("rtl")) { meetSwipe = false; } var isArrow = false; var $prev = $yvWrap.find(".m_btn_type1-prev"); var $next = $yvWrap.find(".m_btn_type1-next"); $next.on('click', function (e) { isArrow = true; }); $prev.on('click', function (e) { isArrow = true; }); $yvSlide.xlider({ swipe: meetSwipe, endless: false, arrows: [$yvWrap.find(".m_btn_type1-prev"), $yvWrap.find(".m_btn_type1-next")], paging: $yvSlidePaging, onMove: function onMove() { $yvSlideWrap.find("li").removeClass("view").removeAttr("aria-hidden tabindex"); $yvSlideWrap.removeClass("ie-error"); }, onChange: function onChange(idx, max) { if (idx == 0) { $next.removeClass('disabled'); $prev.addClass('disabled'); if (isArrow) { setTimeout(function () { $next.focus(); }, 300); } } else if (idx == max - 1) { $next.addClass('disabled'); $prev.removeClass('disabled'); if (isArrow) { setTimeout(function () { $prev.focus(); }, 300); } } else { $next.removeClass('disabled'); $prev.removeClass('disabled'); } $yvSlideWrap.find("li").removeClass("view").removeAttr("aria-hidden tabindex"); $yvSlideWrap.removeClass("ie-error"); }, onChangeEnd: function onChangeEnd(i) { var select = $yvSlidePaging.data("btn-title"); sliderOmni.remove(); $yvSlideWrap.find(".xlider-current").removeClass("view").siblings().addClass("view").attr({ "aria-hidden": "true", tabindex: -1 }); $yvSlidePaging.find("a").eq(i).attr("title", select).siblings().attr("title", ""); $yvSlideWrap.addClass("ie-error"); isArrow = false; } }); $yvWrap.off("mousedown.yv keydown.yv").on("mousedown.yv keydown.yv", ".slide-paging a, .arrow-wrap a", function (e) { sliderOmni.add(e, this); }); $yvSlide.find("li").each(function () { if ($(this).find(".thumb").length == 1) { $(this).removeAttr("role").find(".thumb").removeAttr("role"); } }); } else { $yvWrap.addClass("no-slide"); } }; var yvLoad = function yvLoad() { // if (!yvLoaded && window.pageYOffset > 10) { yvLoaded = true; GALAXY.sizeMode && $yvSlide.find("img").each(function (i, img) { this.src = GALAXY.getImageSources($(img))[GALAXY.sizeMode]; img.src = img.getAttribute("data-media-s4"); if (GALAXY.sizeMode >= 3) { img.src = img.getAttribute("data-media-s4"); } else if (GALAXY.sizeMode <= 2) { img.src = img.getAttribute("data-media-s2"); } }); // } }; var yvSlideDestroy = function yvSlideDestroy() { yvThumbArray = []; $yvSlidePaging.html(""); $yvSlide.removeAttr("style").xlider("remove"); $yvSlide.html(yvSlideHtml); $yvSlide.attr("role", "list"); $yvWrap.addClass("no-slide").addClass("set-youtube"); yvLoaded = false; setTimeout(function () { yvLoad(); }, 10); }; // quote slide var $quoteWrap = $('.quote-wrap'); var $quoteSlideWrap = $('.quote-slide'); var $quoteSlide = $quoteSlideWrap.find('.quote-list'); var $quoteSlidePaging = $quoteWrap.find('.slide-paging'); var $quoteSlidePagingOmni = $quoteSlidePaging.data('indicator-omni'); var quoteSlideHtml = $quoteSlide.html(); var quoteBoxArray = []; var quoteTitleArr = []; var quoteSlideInit = function () { if ($quoteWrap.hasClass('no-slide')) $quoteWrap.removeClass('no-slide'); var quateLength; if ($('html').hasClass('s34')) { quateLength = ($quoteSlide.find('.quote-item').length > 3) ? true : false; } else if ($('html').hasClass('s2')) { quateLength = ($quoteSlide.find('.quote-item').length > 2) ? true : false; } else { quateLength = ($quoteSlide.find('.quote-item').length > 2) ? true : false; } if (quateLength) { GALAXY.unResize(quoteListHeight); GALAXY.resize(quoteListHeight); $quoteSlide.find('.quote-item').each(function (i) { var thisHtml = $(this).html(); quoteBoxArray.push(thisHtml); quoteTitleArr.push($(this).find('strong').text()); }); var pageTitle = $quoteSlidePaging.data('page-title'); $quoteSlide.attr('role', 'list'); $quoteSlide.html(''); for (var i = 0; i < quoteBoxArray.length; i++) { if ($html.hasClass('s12')) { if (i % 2 == 0) $quoteSlide.append('

  • ' + '

    ' + quoteBoxArray[i] + '

    ' + '
  • '); if (i % 2 != 0) $quoteSlide.find('li:last-child').append('

    ' + quoteBoxArray[i] + '

    '); } else { if (i % 3 == 0) $quoteSlide.append('

  • ' + '

    ' + quoteBoxArray[i] + '

    ' + '
  • '); if (i % 3 != 0) $quoteSlide.find('li:last-child').append('

    ' + quoteBoxArray[i] + '

    '); } } var omniTxt = modelName + $quoteSlidePagingOmni; $quoteSlide.find('li').each(function (i) { var quateContLength = $(this).find('.quote-item').length var title = ($html.hasClass('s12')) ? quoteTitleArr.slice(i * 2, (i * 2) + quateContLength).toString() : quoteTitleArr.slice(i * 3, (i * 3) + quateContLength).toString(); $('

  • ' + pageTitle + ' ' + (i + 1) + ':' + title + '
  • ').appendTo($quoteSlidePaging); }); var meetSwipe = GALAXY.swipeAble; if ($html.hasClass('ie') && $html.hasClass('rtl')) { meetSwipe = false; } if ($html.hasClass('edge') && $html.hasClass('rtl')) { meetSwipe = false; } $quoteSlide.xlider({ swipe: meetSwipe, endless: true, arrows: [$quoteWrap.find('.m_btn_type1-prev'), $quoteWrap.find('.m_btn_type1-next')], paging: $quoteSlidePaging, onMove: function () { $quoteSlideWrap.find('li').removeClass('view').removeAttr('aria-hidden tabindex'); $quoteSlideWrap.removeClass('ie-error'); }, onChange: function () { $quoteSlideWrap.find('li').removeClass('view').removeAttr('aria-hidden tabindex'); $quoteSlideWrap.removeClass('ie-error'); }, onChangeEnd: function (i) { var select = $quoteSlidePaging.data('btn-title'); sliderOmni.remove(); $quoteSlideWrap.find('.xlider-current').removeClass('view').siblings().addClass('view').attr({ 'aria-hidden': 'true', 'tabindex': -1 }); $quoteSlidePaging.find('li').eq(i).find('a').attr('title', select).closest('li').siblings().find('a').attr('title', ''); $quoteSlideWrap.addClass('ie-error'); } }); $quoteWrap.off('mousedown.quot keydown.quot').on('mousedown.quot keydown.quot', '.slide-paging a', function (e) { sliderOmni.add(e, this); }); quoteListHeight(); } else { $quoteWrap.addClass('no-slide'); } } var quoteListHeight = function () { var max = 0; $quoteSlide.find('li').css({ height: '' }).each(function () { max = Math.max($(this).outerHeight(), max); }).css({ height: max }); } var quoteSlideDestroy = function () { quoteBoxArray = []; $quoteSlidePaging.html(''); $quoteSlide.removeAttr('style').xlider('remove'); $quoteSlide.html(quoteSlideHtml); $quoteSlide.attr('role', 'list'); $quoteWrap.addClass('no-slide'); $quoteWrap.addClass('set-quateSlide'); $quoteSlide.find('li').css({ height: '' }).attr('role', 'presentation'); setTimeout(function () { $quoteSlide.find('img').each(function () { $(this).attr('src', $(this).attr('data-media-s4')); }); }, 10); } var changeSizeMode = GALAXY.sizeMode; GALAXY.load(function () { yvSlideDestroy(); yvSlideInit(); quoteSlideDestroy(); quoteSlideInit(); }); GALAXY.resize(function () { var _sizeMode = GALAXY.sizeMode; if (_sizeMode != changeSizeMode) { changeSizeMode = _sizeMode; yvSlideDestroy(); yvSlideInit(); quoteSlideDestroy(); quoteSlideInit(); } }); GALAXY.scroll(function () {// yvLoad(); }); // youtube modals var $opener = null; $(".youtube-wrap").on("click", "a", function (e) { e.preventDefault(); $opener = $(this); GALAXY.vodPlayer.show(this.href, this, true); var $desc = $(this).parent().find(".youtube-desc").length ? $(this).parent().find(".youtube-desc").clone().removeAttr("aria-hidden") : null; var $ytModal = $(".m_layer-youtube.show"); if ($("html").hasClass("safari") && $("html").hasClass("mobile")) $("html").css("height", "100vh"); $ytModal.find("h3").empty().text(""); $ytModal.find("iframe").attr("title", $(this).find("img").attr("alt")); setTimeout(function () { $ytModal.find(".c_btn_close-type1").focus(); }, 1500); $ytModal.on("click", ".modals_close-area", function (e) { $ytModal.find(".c_btn_close_area button").trigger("click"); if ($("html").hasClass("safari") && $("html").hasClass("mobile")) $("html").css("height", ""); }); if ($desc != null) $ytModal.find(".m_video_view").append($desc); if (GALAXY.isGalaxy && $(this).parents(".youtube-slide").length) GALAXY.omniture($(this).attr("data-omni")); if ($("html").hasClass("dotcom")) { $('html').addClass('is-modal-opened'); } }); //wa $(document).on("click", ".m_layer-youtube .c_btn_close-type1", function (e) { if ($("html").hasClass("dotcom")) { $('html').removeClass('is-modal-opened'); $('#QSIFeedbackButton-btn').css('width', '37px'); } setTimeout(function () { $opener && $opener.blur(); }, 500); setTimeout(function () { $opener && $opener.focus(); $opener = null; }, 2000); }); // overview nav $(".overview-nav a").on("click", function (e) { var scrollTimeout = null; var $target = $($(this).attr("href")); var duration = 750; if ($target.length) { GALAXY.setSmoothScrollTop($target.offset().top, duration, function () { clearTimeout(scrollTimeout); scrollTimeout = setTimeout(function () { $target.find('button').eq(0).focus(); }, 300); }); } e.preventDefault(); }) $(".f_cate-overview-wrap a").on("click", function (e) { var scrollTimeout = null; var $target = $($(this).attr("href")); var duration = 750; var onBlur = function onBlur() { $(this).removeAttr("tabindex"); }; if ($target.length) { var targetOffsetTop = $target.offset().top; if (parseInt(getComputedStyle($target[0]).paddingTop) < $("#subnav").height()) { targetOffsetTop -= $("#subnav").height() + 10; } if (parseInt(getComputedStyle($target[0]).paddingTop) < $(".pd-g-floating-nav").height()) { targetOffsetTop -= $(".pd-g-floating-nav").height() + 10; } GALAXY.setSmoothScrollTop(targetOffsetTop, duration, function () { clearTimeout(scrollTimeout); scrollTimeout = setTimeout(function () { var focusBtn = $target.closest("[class*=f_header-], [class*=m_feature]").find(".c_cate-title1 button"); var focusH3 = $target.closest("[class*=f_header-], [class*=m_feature]").find(".c_cate-title2"); var focusH2 = $target.closest("[class*=f_header-], [class*=m_feature]").find(".c_cate-title1"); var focusable = $.merge($.merge(focusBtn, focusH3), focusH2); var $first = $(focusable[0]); $first.attr("tabindex", "0"); $first.focus().one("blur", onBlur); }, 300); }); } e.preventDefault(); }); }(); var faveColorChip = function faveColorChip($colors, $images, onchange, oninit) { var $inputs = $colors.find("input:radio"); var colorTimeout; var _init = function _init() { if ($colors.find("input:checked").length == 0) { $inputs.each(function (i) { if (i == 0) { this.checked = true; } }); } _setImage(); if (oninit) { oninit(); } $inputs.on("change focus", function () { var $this = $(this); clearTimeout(colorTimeout); colorTimeout = setTimeout(function () { _setImage(); if (onchange) { onchange.call($this); } }, 0); }); }; var _setImage = function _setImage() { var currentColor = $inputs.filter(":checked").val(); $images.each(function () { $(this).removeClass("active").attr('aria-hidden', true); if ($(this).data("color-name") === currentColor) { $(this).addClass("active").removeAttr('aria-hidden'); ; } }); }; GALAXY.load(function () { _init(); }); }; var Modals = function () { var $window = $(window); var $document = $(document); var $modals = $('

    '); var $baseContentsArea = $("#wrap"), $baseContentsClickable; var $ctrl = null; var $modalContent, saveScrollTop, isKeyDown = false; var isModalShow = false; var showroomUid = null; var showroomDataInit = false; var isHashCheck = false; var focusSetTime1; var focusSetTime2; var isShow = false; var showroom; var showroomColor = ""; var init = function init() { $("body").append($modals); setHashCheck(); $document.on("click.openModal", ".o_modal_controller", openModel); $document.on("click.openShowroom", ".showroom-btn", openShowroom); return this; }; var openModel = function openModel() { if (!isShow) { $modals.removeClass("modal-showroom"); isShow = true; $ctrl = this; var target = this.dataset.target || this.getAttribute("href"); show(target); } return false; }; var openShowroom = function openShowroom() { if (!isShow) { isShow = true; $ctrl = this; var uid = this.dataset.target || this.getAttribute("href"); var $target = $(".showroom_modal").clone(); showroomColor = ""; if (this.dataset.target == "see-in-360") { showroomColor = $(this).closest("article").find("input:radio:checked").attr("value") || "burgundy"; } showroomUid = uid; if (showroomDataInit === false) { callShowroomPage(); } else { $target.find(".modal-contents.showroom-con").html($("#showroom-" + uid).html()); $target.find(".modal-contents.showroom-con article").removeAttr("id"); } show($target); } return false; }; var callShowroomPage = function callShowroomPage() { $.ajax({ url: "./showroom/", dataType: "text" }).done(setupShowroom).fail(function () { window.location.href = "./showroom/#" + showroomUid; }); }; var setupShowroom = function setupShowroom(datas) { // Add Css var css = datas.split("/*!--GALAXY-SHOWROOM-CSS--*/")[1]; css = css.split("/*!--//GALAXY-SHOWROOM-CSS--*/")[0]; css = css.replace(/\.\/images\//g, "//images.samsung.com/cz/smartphones/galaxy-z-flip4/showroom/images/"); css = css.replace(/\.\.\/common\/images\//g, "/samsung/resources/global/galaxy-z-flip4/common/images/"); $("

    ", { attr: { type: "text/css" }, html: css, appendTo: "head" }); // Add Script var js = datas.split("/*!--GALAXY-SHOWROOM-JS--*/")[1]; js = js.split("/*!--//GALAXY-SHOWROOM-JS--*/")[0]; var newscript = document.createElement("script"); var insertScript = document.createTextNode(js); newscript.appendChild(insertScript); document.body.appendChild(newscript); // Add HTML Data var store = datas.split("

    ")[1]; store = store.split("

    ")[0]; $("

    ", { attr: { tabindex: -1, "aria-hidden": true, class: "overview-container" }, css: { display: "none" }, appendTo: "body", html: contReplace(store) }); // Add Html var contents = datas.split("

    ")[1]; contents = contents.split("

    ")[0]; function contReplace(str) { var s = str || ""; s = s.replace(/\.\//g, "./showroom/"); s = s.replace(/\.\.\/common\/images\//g, "/samsung/resources/global/galaxy-z-flip4/common/images/"); s = s.replace(/\.\.\/showroom\/common\//g, "/samsung/resources/global/galaxy-z-flip4/common/"); s = s.replace(/:showroom:/g, ":highlights:popup^"); return s; } var $contents = $("

    ", { html: contReplace(contents) }); var $articles = $contents.find("article"); var s = []; for (var i = 0, l = $articles.length, article; i < l; i++) { article = $articles[i]; s.push('

    "); } $("body").append(s.join("\n ")); showroom = new Showroom({ device: document.getElementById("contents").dataset.model, options: { tracker: false, progress: false, navigator: false, isShowroom: false } }); showroom.init(); $('.modal[role="dialog"]').find(".modal-contents.showroom-con").html($("#showroom-" + showroomUid).html()); $('.modal[role="dialog"]').find(".modal-contents.showroom-con article").removeAttr("id"); if ($modals.hasClass("show-end")) { var $loadingBar = $modals.find(".load-bar"); $loadingBar.get(0) && $loadingBar.remove(); showroom.renderFeature(showroomUid, showroomColor); } showroomDataInit = true; }; var btnShowSet; var btnShowSet2; var ieCloseBtnShow = function ieCloseBtnShow() { clearTimeout(btnShowSet); clearTimeout(btnShowSet2); if ($("html").hasClass("ie")) { if (!$(".modal_close").hasClass("close-show")) { $(".modal_close").addClass("close-show"); $(".modal_close a").focus(); } else { $(".modal_close").addClass("close-show-end"); $(".modal_close a").focus(); } } }; var setHashCheck = function setHashCheck() { var hash = location.href.split("#")[1]; if (!hash) { return; } var checkHash = function checkHash() { var target = this.dataset.target || this.getAttribute("href"); var $this = $(this); if (hash == this.dataset.hash) { isShow = true; if ($(this).hasClass("showroom-btn")) { showroomColor = ""; if (this.dataset.target == "see-in-360") { showroomColor = $(this).closest("article").find("input:radio:checked").attr("value") || "burgundy"; } showroomUid = target; callShowroomPage(); show($(".showroom_modal").clone()); } else { show(target); } if (!$this.data("hash-scroll-target")) { isHashCheck = $this.closest("section").offset().top; setTimeout(function () { GALAXY.setScrollTop($this.closest("section").offset().top); }, 100); } else { setTimeout(function () { var $scrollTarget = $("#" + $this.data("hash-scroll-target")); isHashCheck = $scrollTarget.get(0) ? $scrollTarget.offset().top : 0; $scrollTarget.get(0) && GALAXY.setScrollTop($scrollTarget.offset().top); }, 100); } } }; $(".o_modal_controller").each(checkHash); $(".showroom-btn").each(checkHash); }; var show = function show(target) { $("#wrap").css("opacity", 0.99); var $target = $(target); var $loadingBar = $target.find(".load-bar"); $loadingBar.get(0) && $loadingBar.find("span").text($loadingBar.data("load-txt")); // if ( !$target.length ) return false; isKeyDown = false; isModalShow = true; $modals.html($target.html()); $modalContent = $modals.find(".modal_contents-area"); !showroomUid && $modalContent.find("a, button").off(GALAXY.tracking).on("click", GALAXY.tracking); $modals.find(".modal_close > a, .modal_close > button, .modal_close-area").one("click.modalHide", hide).on("keydown.modalHide", hideKeyDown); if (!GALAXY.sizeMode) { var width = window.innerWidth; //document.documentElement.offsetWidth; GALAXY.sizeMode = width > 1440 ? 4 : width > 1023 ? 3 : width > 767 ? 2 : 1; } imageLoadCheck(); Accessibillity.on(); setTimeout(function () { $modalContent.addClass("modal_open"); shown(); }, 0); $modals.addClass("show"); saveScrollTop = GALAXY.scrollTop; GALAXY.noScroll.on(); $("#wrap").css({ position: "fixed", width: "100%", paddingRight: GALAXY.scrollBarWidth, left: 0, right: 0, top: -saveScrollTop, "z-index": -1 }); $(".overview-bg").css({ opacity: 0 }); if (!GALAXY.isGalaxy) $(".floating-navigation__wrap").css({ paddingRight: GALAXY.scrollBarWidth }); $(".footer").css({ "padding-top": saveScrollTop }); clearTimeout(focusSetTime2); focusSetTime2 = setTimeout(function () { $modals.find(".modal_close a").focus(); }, 1000); }; $modals.off("blur.modalClose").on("blur.modalClose", ".modal_close a", function () { $(this).removeClass("focus-visible"); }); var shown = function shown() { $modals.addClass("show-end"); $("body").off("keydown.closeModals").on("keydown.closeModals", function (e) { if ($modals.hasClass("show-end") && (e.key == "Escape" || e.keyCode == 27)) { isKeyDown = true; hide(); } }); if (showroomUid && showroomDataInit) { var $loadingBar = $modals.find(".load-bar"); $loadingBar.get(0) && $loadingBar.remove(); showroom.renderFeature(showroomUid, showroomColor); } }; var hide = function hide() { $("#wrap").css("opacity", ""); $modals.removeClass("show"); $window.off("resize.modals"); Accessibillity.off(); if ($("html").hasClass("ie")) $(".modal_close").removeClass("close-show close-show-end"); if (isHashCheck !== false) { GALAXY.setScrollTop(isHashCheck); } isHashCheck = false; // showroomUid && showroom.destroyFeature(); showroomUid = null; clearTimeout(focusSetTime1); $(".footer").css({ "padding-top": "" }); GALAXY.noScroll.off(); $("#wrap").css({ position: "", width: "", left: "", paddingRight: "", right: "", top: "", "z-index": "" }); $(".overview-bg").css({ opacity: "" }); if (!GALAXY.isGalaxy) $(".floating-navigation__wrap").css({ paddingRight: "" }); saveScrollTop && GALAXY.setScrollTop(saveScrollTop); saveScrollTop = 0; focusSetTime1 = setTimeout(function () { $ctrl && $ctrl.focus(); $ctrl = null; }, 500); isShow = false; if (typeof window.modalCloseCallback == "function") { window.modalCloseCallback(); } $modalContent = null; $modals.removeClass("show-end"); $("body").off("keydown.closeModals"); $modals.empty().addClass("modal-showroom"); isKeyDown = false; isModalShow = false; return false; }; var hideKeyDown = function hideKeyDown(e) { if (e.keyCode == 13 || e.keyCode == 32) { isKeyDown = true; } }; var Accessibillity = { on: function on() { $baseContentsArea.attr({ "aria-hidden": "true", tabindex: -1 }); $baseContentsClickable = $baseContentsArea.find("a,input,select,textarea,button,video,iframe, svg"); $baseContentsClickable.each(function () { var tabindex = $(this).attr("tabindex"); if (tabindex !== undefined && tabindex !== null) { $(this).data("prev-tabindex", tabindex); $(this).attr("aria-hidden", "true"); } $(this).attr("tabindex", "-1"); $(this).attr("aria-hidden", "true"); }); if ($("html").hasClass("dotcom")) { $('html').addClass('is-modal-opened'); } }, off: function off() { $baseContentsArea.removeAttr("aria-hidden tabindex"); $baseContentsClickable.each(function () { var tabindex = $(this).data("prev-tabindex"); if (tabindex !== undefined && tabindex !== null) { $(this).attr("tabindex", tabindex); $(this).removeAttr("aria-hidden"); } else { $(this).removeAttr("tabindex"); $(this).removeAttr("aria-hidden"); } }); if ($("html").hasClass("dotcom")) { $('html').removeClass('is-modal-opened'); $('#QSIFeedbackButton-btn').css('width', '37px'); } } }; var imageLoadCheck = function imageLoadCheck() { var $images = $modals.find("img"), lens = $images.length, count = 0; var loadCheck = function loadCheck() { if (++count >= lens) { showImageLoadEnd(); } }; $images.each(function (i, image) { var $image = $(image); GALAXY.loadImage($image, loadCheck); this.src = GALAXY.getImageSources($image)[GALAXY.sizeMode]; }); if (!lens) { showImageLoadEnd(); } }; var showImageLoadEnd = function showImageLoadEnd() { }; var changeSizeMode = function changeSizeMode() { isModalShow && imageLoadCheck(); }; return { init: init, show: show, hide: hide, showEnd: showImageLoadEnd }; }(); GALAXY.load(function () { Modals.init(); }); var excellenceMotion = function excellenceMotion() { var excellence = document.querySelector(".m_content-excellence"); var excellenceList = document.querySelector(".excellence-list"); var excellenceListUl = excellenceList.querySelector("ul"); var excellenceMobileMove = excellenceList.querySelector(".mobile-move"); var excellenceTitle = excellence.querySelector(".f_header-type1"); var eCard = excellenceList.querySelectorAll(".e-card"); var _this; var totalW = 0; var excellenceSticky; var cloneList; var arrowClick = false; var blankDiv; var $subNavElem = $('#subnav'); var $dotNav = $('.floating-navigation'); var $stickyInner = $('.m_content-excellence .sticky-inner'); var $sitckyHeader = $('.m_content-excellence .sticky-inner>.f_header-type1'); var $eCard = $('.e-card'); var $subNavHt; var $stickyInnerHt; var $stickyTop; var $totalHt; var $eCardHt; var init = function init() { _this = this; _this.resize(); stickyMotion(); slideMotion(); }; // excellence sticky var stickyMotion = function stickyMotion() { var titleL = 0; var totalH = 0; var titleW = 0; var progress = 0; var _init = function _init() { cloneList = excellenceListUl.cloneNode(true); cloneList.setAttribute("aria-hidden", "true"); cloneList.classList.add("clone-list"); excellenceList.appendChild(cloneList); blankDiv = document.createElement("div"); blankDiv.classList.add("blank-div"); excellenceList.appendChild(blankDiv); _resize(); if (document.documentElement.classList.contains("ie11")) { excellence.querySelector(".sticky-inner").style.marginTop = -totalH / 2 + "px"; } }; var _option = { align: "center", scroll: function scroll(percent) { _scroll(percent); }, resize: function resize() { _this.resize(); _resize(); _scroll(progress); } }; var _scroll = function _scroll(scroll) { var p = stickyPercent(scroll, 0, 0.9); var distance; if (!document.documentElement.classList.contains("rtl")) { distance = titleL - (totalW - titleW) * p; } else { distance = -titleL + (totalW - titleW) * p; } if (!document.documentElement.classList.contains("s1")) _this.move(distance); }; var _jump = function _jump(idx) { var percent = idx / eCard.length; var fakeDiv = (excellence.clientHeight - window.innerHeight) * percent; setTimeout(function () { window.scrollTo(0, excellence.offsetTop + fakeDiv); }, 300); }; var _keyup = function _keyup(el, idx) { if (!document.documentElement.classList.contains("s1")) { excellence.querySelector(".sticky-inner").scrollLeft = 0; _jump(idx); } }; var _resize = function _resize() { titleL = excellenceTitle.offsetLeft; titleW = excellenceTitle.clientWidth; totalH = excellenceTitle.clientHeight; if (!document.documentElement.classList.contains("dotcom")) { $subNavHt = $subNavElem.height(); } else { $subNavHt = $dotNav.height(); } $stickyInnerHt = $stickyInner.height(); $totalHt = $stickyInnerHt + 50; $stickyTop = $subNavHt; $eCardHt = $eCard.height(); if (innerHeight - $subNavHt > $totalHt) { $stickyInner.css('top', $stickyTop + 50 + 'px'); } else { $stickyInner.css('top', -totalH + $subNavHt + (innerHeight - $subNavHt - $eCardHt) / 2 + 'px'); } }; _init(); var selectPostion = function selectPostion() { if (innerHeight - $subNavHt > $totalHt) { Object.assign(_option, { align: 'top' }); } else { Object.assign(_option, { align: 'center' }); } excellenceSticky = new scrollSticky(excellence, _option); }; // excellenceSticky = new scrollSticky(excellence, _option); var positionCheck = function positionCheck() { isSticky = $('.m_content-excellence').find('.sticky-inner').css('position'); if (isSticky == 'static') { $('.m_content-excellence').addClass('_static'); } }; var fucusMove = function fucusMove() { var $excellence = $('.m_content-excellence'), $stickyInner = $excellence.find('.sticky-inner'), $listWrap = $excellence.find('.mobile-move'), $cardElem = $listWrap.find('.e-card'); var $innerTop, $calcValue, $offsetTop, $currentIndex = 0, $result; var focusMove = { focus: function focus() { if ($(this).index() >= $cardElem.length - 2) { $currentIndex = $cardElem.length - 1; } else { $currentIndex = $(this).index(); } $cardWidth = parseInt(($excellence.height() + $innerTop) * 0.9 / ($cardElem.length + 2)); $calcValue = $cardWidth * $currentIndex; $offsetTop = $excellence.offset().top - $innerTop; $result = $offsetTop + $calcValue; window.scrollTo(0, $result); } }; var defaultSet = function defaultSet() { $innerTop = $stickyInner.css('top').split('px')[0] * 1; }; var bindEvent = function bindEvent() { $cardElem.on('keyup.focusMove', focusMove.focus); }; var init = function init() { defaultSet(); bindEvent(); }; init(); }; GALAXY.load(function () { selectPostion(); positionCheck(); fucusMove(); }); }; // excellence slide var slideMotion = function slideMotion() { var arrowWrap = excellenceList.querySelector(".excellence-arrow-wrap"); var startP = window.innerWidth / 2 - eCard[0].clientWidth / 2; var endP = window.innerWidth / 2 - eCard[0].clientWidth / 2; var downStart = false; var totalIdx = 0; var slideMove = false; var _init = function _init() { _resize(); // _this.move(startP); var startEvent = ["mousedown", "touchstart"]; var moveEvent = ["mousemove", "touchmove"]; var endEvent = ["mouseup", "touchend"]; startEvent.forEach(function (__this) { excellenceListUl.addEventListener(__this, function (e) { _touch.start(e); }); }); moveEvent.forEach(function (__this) { document.addEventListener(__this, function (e) { _touch.move(e); }, { passive: false }); }); endEvent.forEach(function (__this) { document.addEventListener(__this, function (e) { _touch.end(e); }); }); arrowWrap.querySelector(".prev").addEventListener("click", function (e) { _prev(); }); arrowWrap.querySelector(".next").addEventListener("click", function (e) { _next(); }); window.addEventListener("resize", function (e) { _resize(); }); }; var _touch = { prevX: 0, prevY: 0, currentX: 0, moveX: startP, dragX: 0, endIdx: 0, start: function start(e) { if (!slideMove) { downStart = true; this.prevX = e.type != "touchstart" ? e.pageX : e.changedTouches[0].clientX; this.prevY = e.type != "touchstart" ? e.pageY : e.changedTouches[0].clientY; } }, move: function move(e) { if (downStart && !slideMove && document.documentElement.classList.contains("s1")) { this.currentX = e.type != "touchmove" ? e.pageX : e.changedTouches[0].clientX; this.currentY = e.type != "touchmove" ? e.pageY : e.changedTouches[0].clientY; if (!document.documentElement.classList.contains("rtl")) { this.dragX = Math.min(startP, this.moveX + (this.currentX - this.prevX)); this.dragX = Math.max(-totalW + window.innerWidth - endP, this.dragX); if (this.prevX - this.currentX > 0) { this.endIdx = Math.floor((eCard[0].clientWidth - this.dragX) / eCard[0].clientWidth); } else { this.endIdx = Math.floor((window.innerWidth / 4 - this.dragX) / eCard[0].clientWidth); } } else { this.dragX = Math.max(-startP, this.moveX + (this.currentX - this.prevX)); this.dragX = Math.min(totalW - window.innerWidth + endP, this.dragX); if (this.prevX - this.currentX < 0) { this.endIdx = Math.floor((eCard[0].clientWidth + this.dragX) / eCard[0].clientWidth); } else { this.endIdx = Math.floor((window.innerWidth / 4 + this.dragX) / eCard[0].clientWidth); } } if (this.currentX > this.currentY && Math.abs(this.prevY - this.currentY) <= 80) { e.preventDefault(); } e.preventDefault(); _this.move(this.dragX); } }, end: function end() { downStart = false; if (Math.abs(this.currentX) > 0) _jump(this.endIdx); this.prevX = 0; this.currentX = 0; } }; var cardAriaHidden = function cardAriaHidden(idx) { eCard.forEach(function (i, index) { if (idx !== index) { i.setAttribute("aria-hidden", true); i.setAttribute("tabindex", -1); i.querySelectorAll("a").forEach(function (j) { j.setAttribute("aria-hidden", true); j.setAttribute("tabindex", -1); }); } else { i.removeAttribute("aria-hidden"); i.removeAttribute("tabindex"); i.querySelectorAll("a").forEach(function (j) { j.removeAttribute("aria-hidden"); j.removeAttribute("tabindex"); }); } if (!document.documentElement.classList.contains("s1")) { i.removeAttribute("aria-hidden"); i.removeAttribute("tabindex"); i.querySelectorAll("a").forEach(function (j) { j.removeAttribute("aria-hidden"); j.removeAttribute("tabindex"); }); } }); }; var _jump = function _jump(idx) { if (!slideMove) { slideMove = true; var cardStart = eCard[idx].clientWidth * idx; var cardMargin; if (!document.documentElement.classList.contains("rtl")) { cardMargin = parseInt(window.getComputedStyle(eCard[eCard.length - 1]).getPropertyValue("margin-left"), 10) * idx; } else { cardMargin = parseInt(window.getComputedStyle(eCard[eCard.length - 1]).getPropertyValue("margin-right"), 10) * idx; } var cardCenter = window.innerWidth / 2 - eCard[idx].clientWidth / 2; var cardMove; var marginLeft = parseInt((innerWidth - $('.m_content-excellence .sticky-inner > .f_header-type1').width()) / 2); var cardPadding = $('.e-card').first().css('padding-left').split('px')[0]; if (!document.documentElement.classList.contains("rtl")) { if (!document.documentElement.classList.contains("s1")) { cardMove = -cardStart - cardMargin + cardCenter; } else { if (idx == '0') { cardMove = parseInt(marginLeft - cardPadding); } else { cardMove = -cardStart - cardMargin + cardCenter; } } } else { if (!document.documentElement.classList.contains("s1")) { cardMove = cardStart + cardMargin - cardCenter; } else { if (idx == '0') { cardMove = -parseInt(marginLeft - cardPadding); } else { cardMove = cardStart + cardMargin - cardCenter; } } } if (idx === 0) { arrowWrap.querySelector(".prev").setAttribute('aria-hidden', 'true'); arrowWrap.querySelector(".prev").setAttribute('tabIndex', '-1'); arrowWrap.querySelector(".prev").classList.add('hide'); if (arrowClick) { setTimeout(function () { arrowWrap.querySelector(".next").focus(); }, 300); } } else { arrowWrap.querySelector(".prev").setAttribute('aria-hidden', 'false'); arrowWrap.querySelector(".prev").removeAttribute('tabIndex'); arrowWrap.querySelector(".prev").classList.remove('hide'); } if (idx >= eCard.length - 1) { arrowWrap.querySelector(".next").setAttribute('aria-hidden', 'true'); arrowWrap.querySelector(".next").setAttribute('tabIndex', '-1'); arrowWrap.querySelector(".next").classList.add('hide'); if (arrowClick) { setTimeout(function () { arrowWrap.querySelector(".prev").focus(); }, 300); } } else { arrowWrap.querySelector(".next").setAttribute('aria-hidden', 'false'); arrowWrap.querySelector(".next").removeAttribute('tabIndex'); arrowWrap.querySelector(".next").classList.remove('hide'); } var moveElement = !document.documentElement.classList.contains("s1") ? excellenceListUl : excellenceMobileMove; TweenMax.fromTo(moveElement, 0.5, { x: _touch.dragX }, { x: cardMove, ease: Quint.easeOut, onComplete: function onComplete() { _touch.moveX = cardMove; _touch.dragX = cardMove; totalIdx = idx; slideMove = false; arrowClick = false; cardAriaHidden(idx); } }); } }; var _prev = function _prev() { arrowClick = true; totalIdx = Math.max(0, totalIdx - 1); _jump(totalIdx); }; var _next = function _next() { arrowClick = true; totalIdx = Math.min(eCard.length - 1, totalIdx + 1); _jump(totalIdx); }; var fakeDiv = document.createElement("div"); var _resize = function _resize() { startP = window.innerWidth / 2 - eCard[0].clientWidth / 2; endP = window.innerWidth / 2 - eCard[0].clientWidth / 2; if (document.documentElement.classList.contains("s1")) _jump(totalIdx); blankDiv.style.height = "var(--snbh)"; var _snbh = blankDiv.clientHeight; if (window.innerHeight - cloneList.clientHeight - _snbh < 0) { // static excellence.classList.add("static"); } else { // sticky excellence.classList.remove("static"); } }; GALAXY.load(function () { _init(); }); }; var move = function move(_move) { var moveElement = !document.documentElement.classList.contains("s1") ? excellenceListUl : excellenceMobileMove; moveElement.style.transform = "translate3d(" + _move + "px,0px,0px) rotate(0.001deg)"; }; var resize = function resize() { totalW = 0; eCard.forEach(function (_this) { var _marginLeft; if (!document.documentElement.classList.contains("rtl")) { _marginLeft = parseInt(window.getComputedStyle(_this).getPropertyValue("margin-left"), 10); } else { _marginLeft = parseInt(window.getComputedStyle(_this).getPropertyValue("margin-left"), 10); } totalW += _this.clientWidth + _marginLeft; }); excellenceListUl.style.width = totalW + "px"; }; return { init: init, move: move, resize: resize }; }; excellenceMotion() && excellenceMotion().init(); var ecosystem = function ecosystem() { var $popupElem = $('.eco-popup'); var $openBtn = $('.btn-open'); var $closeBtn = $('.btn-close'); var $index = 0; var ecosystemElem = document.querySelector('.m_content-ecosystem'); var ecosystemBg = document.querySelector('.gradient-wrap'); var scrollValue = 0; var currentScroll = 0; var ratio = 0; var settingValue = 20; var heightRatio = 0.3; ecosystemBg.style.transform = 'translate3d(-50%,' + settingValue + '%,0)'; var ecoPopup = { open: function open(index) { ecoPopup.allClosed(); $popupElem.eq(index).stop().fadeIn(200); $popupElem.eq(index).find('.btn-close').focus(); }, closed: function closed(index) { $popupElem.eq(index).stop().fadeOut(200); $popupElem.eq(index).prev('.eco-item').find('.btn-open').focus(); }, focus: function focus() { $popupElem.stop().fadeOut(200); $openBtn.removeClass('open'); }, allClosed: function allClosed() { $popupElem.stop().fadeOut(200); }, exClosed: function exClosed(e) { if ($popupElem.has(e.target).length === 0 && $(e.target)[0].classList[0] != 'btn-open') { ecoPopup.allClosed(); $openBtn.removeClass('open'); } }, router: function router() { switch ($(this)[0].classList[0]) { case 'btn-open': $index = $openBtn.index(this); if ($(this).attr('class').split(" ").indexOf('open') != -1) { $(this).removeClass('open'); ecoPopup.closed($index); } else { $openBtn.removeClass('open'); $(this).addClass('open'); ecoPopup.open($index); checkViewPopup(ecosystemElem); } break; case 'btn-close': $index = $closeBtn.index(this); $openBtn.eq($index).removeClass('open'); ecoPopup.closed($index); break; } }, parallax: function parallax() { scrollValue = pageYOffset; currentScroll = Math.max(0, pageYOffset - (ecosystemElem.offsetTop - ecosystemElem.offsetHeight * heightRatio)); ratio = currentScroll / ecosystemElem.offsetHeight; trasformValue = settingValue - settingValue * ratio; if (scrollValue > ecosystemElem.offsetTop - ecosystemElem.offsetHeight * heightRatio && scrollValue < ecosystemElem.offsetTop - ecosystemElem.offsetHeight * heightRatio + ecosystemElem.offsetHeight) { ecosystemBg.style.transform = 'translate3d(-50%,' + trasformValue + '%,0)'; } else if (scrollValue < ecosystemElem.offsetTop - ecosystemElem.offsetHeight * heightRatio) { ecosystemBg.style.transform = 'translate3d(-50%,' + settingValue + '%,0)'; } else if (scrollValue > ecosystemElem.offsetTop - ecosystemElem.offsetHeight * heightRatio + ecosystemElem.offsetHeight) { ecosystemBg.style.transform = 'translate3d(-50%,0%,0)'; } } }; var addEvent = function addEvent() { $openBtn.on({ 'click.eco': ecoPopup.router, 'focus.eco': ecoPopup.focus }); $closeBtn.on('click.eco', ecoPopup.router); $(document).on({ 'click.eco': ecoPopup.exClosed, 'scroll.ecosystem': ecoPopup.parallax }); }; var checkViewPopup = function checkViewPopup(target) { var callback = function callback(entries, observer) { entries.forEach(function (entry) { if (!entry.isIntersecting) { $popupElem.stop().fadeOut(200); $openBtn.removeClass('open'); } }); }; var io = new IntersectionObserver(callback); io.observe(target); }; var init = function init() { addEvent(); }; init(); }; GALAXY.load(function () { ecosystem(); }); var faqList = function () { var $section = $(".m_faq-banner"), $item_q, $item_a, $item_btns, $item_cont_btns; var omni = { open: ":expand:", close: ":collapse:" }; var asset = function asset() { $item_q = $section.find(".faq_item_q"); $item_a = $section.find(".faq_item_a"); $item_btns = $item_q.find("button"), $item_cont_btns = $item_a.find("a.o_btn-type1"); }; var bindEvent = function bindEvent() { $item_btns.off("click").on("click", showContent); $item_cont_btns.off("click.focusMove").on("click.focusMove", moveSection); }; var init = function init() { if (!$section.length) { return false; } asset(); bindEvent(); return this; }; var moveSection = function moveSection() { var targetId = $(this).attr("href"); var $target = $(targetId); var $title = 'H2|H3'.indexOf($target[0].tagName) > -1 ? $target : $target.find('h2,h3'); setTimeout(function () { if ($title.find('button').length) { $title.find('button').focus(); } else { $title.attr({ tabindex: 0 }).css({ outline: 0 }).focus().one('blur', function () { $(this).removeAttr('tabindex').css('outline', ''); }); } GALAXY.setScrollTop($target.offset().top); }, 100); return false; }; var showContent = function showContent() { var $item_btn = $(this); var curIndex = $item_btns.index(this); var $item = $item_btn.closest(".faq_item"); var omniture = this.dataset.omni; if (!$item.hasClass("is-open")) { $item.addClass("is-open"); $item_btn.attr({ "aria-expanded": "true", "ga-la": omniture.replace(omni.open, omni.close), "data-omni": omniture.replace(omni.open, omni.close) }); $item_a.eq(curIndex).stop().slideDown(300); } else { $item.removeClass("is-open"); $item_btn.attr({ "aria-expanded": "false", "ga-la": omniture.replace(omni.close, omni.open), "data-omni": omniture.replace(omni.close, omni.open) }); $item_a.eq(curIndex).stop().slideUp(250); } GALAXY.omniture(omniture); return false; }; init(); }(); // overview GALAXY.load(function () { new overview(".m_content-overview", { horizontal: false }); }); // durability var durabilityImage = $('.m_feature-durability .img-cont'); GALAXY.hello(durabilityImage, { on: function on() { durabilityImage.addClass('on'); }, off: function off() { durabilityImage.removeClass('on'); } }); // exterior var $exteriorDevice = $('.exterior-device'); GALAXY.hello($('.m_feature-exterior .exterior-device'), { baseLine: 2, on: function on() { $exteriorDevice.removeClass('step1 step2 step3'); $exteriorDevice.addClass('step1'); setTimeout(function () { $exteriorDevice.addClass('step2'); setTimeout(function () { $exteriorDevice.addClass('step3'); }, 460); }, 750); }, off: function off() { $exteriorDevice.removeClass('step1 step2 step3'); } }); // video call var enterSticky = function enterSticky() { var $etSec = $('.m_feature-entertainment'); var navH; var ieChk = $('html').hasClass('ie'); var typeChk = $etSec.find('.videocall-wrap').length; if (ieChk || !typeChk) { $etSec.attr('data-sticky-mode', false).removeAttr('style'); } GALAXY.resize(function () { if ($etSec.attr('data-sticky-mode', false)) $etSec.removeAttr('style'); }); if (!typeChk) $etSec.find('.enter-wrap .f_container').hide(); if (!ieChk && typeChk) { var $etStickyWrap = $etSec.find('.sticky-wrap'); var $etStickyInner = $etSec.find('.sticky-inner'); var $enterWrap = $etStickyInner.find('.enter-wrap'); var $videoCallWrap = $etStickyInner.find('.videocall-wrap'); var $videoCallHeader = $videoCallWrap.find('.f_header-type1'); var $chat1 = $enterWrap.find('.chat01'); var $chat2 = $enterWrap.find('.chat02'); var $chat3 = $enterWrap.find('.chat03'); var $chat4 = $enterWrap.find('.chat04'); var $heading = $enterWrap.find('.f_header-type1'); var $enterCont = $enterWrap.find('.f_container'); var $videoDevice = $enterWrap.find('.video-device'); var $deviceBg = $enterWrap.find('.device-bg'); var winH; var step1DeviceWidth; var step2DeviceWidth; var mb; var deviceW = GALAXY.sizeMode > 1 ? 550 : 376; var contPosTop = GALAXY.sizeMode > 2 ? 574 : 393; var videoImgHeight = Math.round(deviceW * (1791 / 1647)); var videoWrapHeight = Math.max($('.videocall-wrap').height(), videoImgHeight); var loadMb = Math.abs(GALAXY.areaHeight - (videoWrapHeight + (GALAXY.areaHeight / 2 - contPosTop / 2))); var viedoCallTop = $etSec.offset().top + $etSec.height() - GALAXY.navHeight - GALAXY.areaHeight / 2 - loadMb; if (GALAXY.sizeMode > 1) $etSec.css('margin-bottom', -loadMb); var _destroy = function _destroy() { $etStickyWrap.removeAttr('style'); $videoCallHeader.removeAttr('style'); $chat1.removeAttr('style'); $chat2.removeAttr('style'); $chat3.removeAttr('style'); $chat4.removeAttr('style'); $heading.removeAttr('style'); $enterWrap.removeClass('switch'); $enterCont.removeAttr('style'); $videoDevice.removeAttr('style'); $deviceBg.removeAttr('style'); $videoCallWrap.removeAttr('style'); }; var _option = { align: "top", minH: [800, 700, 550], on: function on() { $videoDevice.css('opacity', 1); $videoCallWrap.find('.f_header-type1').on('keyup', 'a, button', function (e) { var _this = $(e.target); if (e.keyCode == 9 && _this.closest('[data-sticky-mode="true"]').length) { GALAXY.setSmoothScrollTop(viedoCallTop, 100); } }); var vc_hash = location.hash.split('#')[1]; if (vc_hash && vc_hash == 'video-call') { setTimeout(function () { GALAXY.setSmoothScrollTop(viedoCallTop, 100); }, 1000); } }, off: function off() { _destroy(); }, scroll: function scroll(per) { $enterCont.css('background-color', 'transparent'); var chatStep = GALAXY.sizeMode > 2 ? stickyPercent(per, -1.5, 1.2) : GALAXY.sizeMode == 2 ? stickyPercent(per, -2, 2) : stickyPercent(per, -2.5, 2.2); var headingStep = GALAXY.sizeMode > 2 ? stickyPercent(per, -0.5, 1.45) : GALAXY.sizeMode == 2 ? stickyPercent(per, -0.5, 1.5) : stickyPercent(per, -0.5, 4); var deviceStep1 = GALAXY.sizeMode > 2 ? stickyPercent(per, -0.8, 1.1) : GALAXY.sizeMode == 2 ? stickyPercent(per, -0.3, 0.61) : stickyPercent(per, 0.28, 0.53); var deviceStep2 = GALAXY.sizeMode > 1 ? stickyPercent(per, 0.3, 0.5) : stickyPercent(per, 0.81, 0.3); var deviceStep3 = stickyPercent(per, 0.8, 0.2); if (chatStep > 0) { if (GALAXY.sizeMode > 2) { $chat1.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% - ' + (1400 - 1234 * chatStep) + 'px), calc(-50% - ' + (1400 - 1180 * chatStep) + 'px))' }); $chat2.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% + ' + (1100 - 931 * chatStep) + 'px), calc(-50% - ' + (1100 - 879 * chatStep) + 'px))' }); $chat3.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% - ' + (800 - 633 * chatStep) + 'px), calc(-50% + ' + (800 - 684 * chatStep) + 'px))' }); $chat4.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% + ' + (1200 - 1032 * chatStep) + 'px), calc(-50% + ' + (1200 - 1084 * chatStep) + 'px))' }); } if (GALAXY.sizeMode == 2) { $chat1.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% - ' + (1400 - 1265 * chatStep) + 'px), calc(-50% - ' + (1400 - 1222 * chatStep) + 'px))' }); $chat2.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% + ' + (1100 - 963 * chatStep) + 'px), calc(-50% - ' + (1100 - 921 * chatStep) + 'px))' }); $chat3.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% - ' + (800 - 665 * chatStep) + 'px), calc(-50% + ' + (800 - 707 * chatStep) + 'px))' }); $chat4.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% + ' + (1200 - 1064 * chatStep) + 'px), calc(-50% + ' + (1200 - 1107 * chatStep) + 'px))' }); } if (GALAXY.sizeMode == 1) { $chat1.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% - ' + (600 - 501 * chatStep) + 'px), calc(-50% - ' + (600 - 469 * chatStep) + 'px))' }); $chat2.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% + ' + (480 - 380 * chatStep) + 'px), calc(-50% - ' + (480 - 349 * chatStep) + 'px))' }); $chat3.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% - ' + (500 - 401 * chatStep) + 'px), calc(-50% + ' + (500 - 432 * chatStep) + 'px))' }); $chat4.css({ 'transform': 'translate(calc(-50% + ' + (550 - 450 * chatStep) + 'px), calc(-50% + ' + (550 - 482 * chatStep) + 'px))' }); } $heading.css({ 'top': 50 - 100 * headingStep + '%' }); } else { $chat1.removeAttr('style'); $chat2.removeAttr('style'); $chat3.removeAttr('style'); $chat4.removeAttr('style'); $heading.removeAttr('style'); } step1DeviceWidth = GALAXY.sizeMode > 2 ? 3000 - 1850 * deviceStep1 : GALAXY.sizeMode > 1 ? 2000 - 1070 * deviceStep1 : 1500 - 815 * deviceStep1; if (deviceStep1 > 0) { $videoDevice.css({ 'width': step1DeviceWidth + 'px', 'opacity': 1 }); if (GALAXY.sizeMode > 2) { $deviceBg.css({ 'width': '64.3%', 'height': 2000 - 1275 * deviceStep1 + 'px', 'background-color': 'rgb(' + Math.min(30, Math.max(0, 30 * (deviceStep1 * 2))) + ' ' + Math.min(31, Math.max(0, 31 * (deviceStep1 * 2))) + ' ' + Math.min(35, Math.max(0, 35 * (deviceStep1 * 2))) + ')' }); } if (GALAXY.sizeMode == 2) { $deviceBg.css({ 'width': '64.3%', 'height': 1500 - 880 * deviceStep1 + 'px', 'background-color': 'rgb(' + Math.min(30, Math.max(0, 30 * (deviceStep1 * 2))) + ' ' + Math.min(31, Math.max(0, 31 * (deviceStep1 * 2))) + ' ' + Math.min(35, Math.max(0, 35 * (deviceStep1 * 2))) + ')' }); } if (GALAXY.sizeMode == 1) { $deviceBg.css({ 'width': '64.3%', 'height': 1200 - 736 * deviceStep1 + 'px', 'background-color': 'rgb(' + Math.min(30, Math.max(0, 30 * (deviceStep1 * 4))) + ' ' + Math.min(31, Math.max(0, 31 * (deviceStep1 * 4))) + ' ' + Math.min(35, Math.max(0, 35 * (deviceStep1 * 4))) + ')' }); $videoCallWrap.css({ 'opacity': 1 }); } if (deviceStep1 === 1) { $enterWrap.addClass('switch'); } else { $enterWrap.removeClass('switch'); } } else { $videoDevice.removeAttr('style'); $deviceBg.removeAttr('style'); $videoCallWrap.removeAttr('style'); $enterWrap.removeClass('switch'); } step2DeviceWidth = GALAXY.sizeMode > 2 ? step1DeviceWidth - 600 * deviceStep2 : step1DeviceWidth - 554 * deviceStep2; step2headerTop = GALAXY.sizeMode > 2 ? 574 : 433; if (GALAXY.sizeMode > 1) { if (deviceStep2 > 0) { $videoDevice.css({ 'width': step2DeviceWidth + 'px' }); $videoCallWrap.css({ 'padding-top': winH / 2 - step2headerTop / 2 }); } else { $videoDevice.css({ 'width': step1DeviceWidth + 'px' }); } var posXval = GALAXY.sizeMode > 2 ? 44 : 47; Step3devicePosX = 50 + posXval * deviceStep3; if (deviceStep3 > 0) { var _videoImgHeight = Math.round(step2DeviceWidth * (1791 / 1647)); var _videoWrapHeight = Math.max($('.videocall-wrap').height(), _videoImgHeight); mb = Math.abs(GALAXY.areaHeight - (_videoWrapHeight + (winH / 2 - step2headerTop / 2))); $etSec.css({ 'margin-bottom': -mb + 'px' }); $videoDevice.css({ 'transform': 'translate(-' + Step3devicePosX + '%, -50%)' }); $videoCallHeader.__css({ 'opacity': deviceStep3, 'x': -50 + posXval * deviceStep3 + '%' }); } else { $videoDevice.css({ 'transform': 'translate(-50%, -50%)' }); $videoCallHeader.removeAttr('style'); } } if (GALAXY.sizeMode == 1) { step2DeviceWidth = step1DeviceWidth - 345 * deviceStep2; Step2DevicePosY = 50 - 50 * deviceStep2; if (deviceStep2 > 0) { $enterWrap.addClass('switch'); $videoDevice.css({ 'width': step2DeviceWidth + 'px' }); } else { $etStickyWrap.removeAttr('style'); $enterWrap.removeClass('switch'); $videoDevice.css({ 'width': step1DeviceWidth + 'px' }); } } }, resize: function resize() { navH = $('#subnav, .floating-navigation__wrap').height() || 0; winH = GALAXY.areaHeight; _destroy(); } }; new scrollSticky('.m_feature-entertainment .sticky-wrap', _option); } }; GALAXY.load(function () { enterSticky(); });// plugin var setVar = function setVar(target, prop, value) { target.style.setProperty("--".concat(prop), value); }; var calcValue = function calcValue(step, value, scrollTop, moveArea) { var partStart; var partEnd; var partArea; var partSpot; var rv; if (typeof step === 'number') { partSpot = moveArea * step; rv = scrollTop < partSpot ? value[0] : value[1]; } else { partStart = moveArea * step[0]; partEnd = moveArea * step[1]; partArea = partEnd - partStart; if (scrollTop < partStart) { rv = value[0]; } else if (scrollTop > partEnd) { rv = value[1]; } else { rv = (scrollTop - partStart) / partArea * (value[1] - value[0]) + value[0]; } } return rv; }; // colors var colors = function () { var $colorContent = $(".m_feature-colors"); var $colorChipArea = $colorContent.find(".colorchip-area"); var $colorChipCurrent = $colorContent.find(".current-colorchip"); var $colorImages = $colorContent.find(".images-item"); var $colorColors = $colorContent.find(".color-item"); var currentColorText = ''; var currentColor = ''; var onInit = function onInit() { currentColorText = $colorChipArea.find("input[type=radio]:checked").siblings("label").find(".colorchip").text(); $colorChipCurrent.text(currentColorText); }; var onChange = function onChange() { currentColorText = $(this).siblings("label").find(".colorchip").text(); $colorChipCurrent.text(currentColorText); }; new faveColorChip($colorColors, $colorImages, onChange, onInit); }(); // bespoke var bespoke = function bespoke() { if (document.querySelector(".bespoke-list") === null) return; var bespokeSlide = document.querySelector(".bespoke-list"); var bespokeSlideArea = document.querySelector(".bespoke-list .scroll-slide_area"); var bespokeSlideList = document.querySelector(".bespoke-list .slide-list"); var chkRtl = document.querySelector('html').classList.contains('rtl'); var chkAction = false; var chkLoad = false; new scrollSlide(bespokeSlide); var _init = function _init() { if (GALAXY.sizeMode === 1) { if (chkAction) return; _action(); } }; var _action = function _action() { if (chkAction) return; if (GALAXY.sizeMode === 1) { var chkDesignTop = GALAXY.scrollTop > $('.m_content-design').offset().top - GALAXY.areaHeight; var chkDesignBtt = GALAXY.scrollTop < $('.m_content-design').offset().top + $('.m_content-design').height(); if (chkDesignTop && chkDesignBtt && !chkLoad) { chkLoad = true; if (!chkRtl) { bespokeSlideArea.scrollLeft = bespokeSlideList.offsetWidth; } else { bespokeSlideArea.scrollLeft = -bespokeSlideList.offsetWidth; } } var chkTop = GALAXY.scrollTop > $(bespokeSlide).offset().top - GALAXY.areaHeight; var chkBtt = GALAXY.scrollTop < $(bespokeSlide).offset().top + $(bespokeSlide).height(); if (chkTop && chkBtt) { chkAction = true; bespokeSlideArea.scrollLeft = 0; } } }; _init(); GALAXY.resize(_init); GALAXY.scroll(_action); }; // camera var camera = function camera() { var $cameraContent = $('.m_feature-camera'); var $cameraSkill = $cameraContent.find('.content-skill'); var $cameraDark = $cameraContent.find('.content-dark'); var $cameraSkillImage01 = $cameraContent.find('.o_figure-01'); var cameraContent = $cameraContent[0]; var scrollTop = 0; var moveArea = 0; var ww = 0; var wh = 0; var scale = 0; var cameraSlide = document.querySelector('.camera-list'); var cameraSlideArea = cameraSlide.querySelector(".scroll-slide_area"); var cameraSlideList = cameraSlide.querySelector(".slide-list"); var chkRtl = document.querySelector('html').classList.contains('rtl'); var chkAction = false; var chkLoad = false; new scrollSlide(cameraSlide); var _init = function _init() { ww = Math.min(GALAXY.areaWidth, 1920); wh = GALAXY.areaHeight; scale = GALAXY.sizeMode > 1 ? ww - $cameraSkillImage01.width() > wh - $cameraSkillImage01.height() ? ww / $cameraSkillImage01.width() : wh / $cameraSkillImage01.height() : 2.4; setVar($cameraContent[0], 'camera-image01_scale', scale); _scroll(); if (GALAXY.sizeMode === 1) { if (chkAction) return; _action(); } }; var _scroll = function _scroll() { if (GALAXY.scrollTop > $cameraSkill.offset().top - 100 && GALAXY.scrollTop < $cameraDark.offset().top + 100) { scrollTop = GALAXY.scrollTop - $cameraSkill.offset().top; moveArea = $cameraSkill.height(); setVar(cameraContent, 'camera-scroll-bg-y', "".concat(calcValue([0.7, 1], [0, wh * -0.7], scrollTop, moveArea), "px")); } }; var _action = function _action() { if (chkAction) return; if (GALAXY.sizeMode === 1) { var chkCameraTop = GALAXY.scrollTop > $('.m_content-camera').offset().top - GALAXY.areaHeight; var chkCameraBtt = GALAXY.scrollTop < $('.m_content-camera').offset().top + $('.m_content-camera').height(); if (chkCameraTop && chkCameraBtt && !chkLoad) { chkLoad = true; if (!chkRtl) { cameraSlideArea.scrollLeft = cameraSlideList.offsetWidth; } else { cameraSlideArea.scrollLeft = -cameraSlideList.offsetWidth; } } var chkTop = GALAXY.scrollTop > $(cameraSlide).offset().top - GALAXY.areaHeight; var chkBtt = GALAXY.scrollTop < $(cameraSlide).offset().top + $(cameraSlide).height(); if (chkTop && chkBtt) { chkAction = true; cameraSlideArea.scrollLeft = 0; } } }; _init(); GALAXY.resize(_init); GALAXY.scroll(_scroll); GALAXY.scroll(_action); }; // multiCamera var multiCamera = function () { new scrollActive(".m_feature-multiCamera .spec-item.front .spec-texts", 0.7); new scrollActive(".m_feature-multiCamera .spec-item.back .spec-texts", 0.7); var $multiCamera = $('.m_feature-multiCamera'); var $spec1 = $('.m_feature-multiCamera .spec-text-01'); var multiCameraPaddingTop = 0; var spec1Top = 0; var _init = function _init() { if (GALAXY.sizeMode === 1) { spec1Top = +$spec1.css('top').replace('px', ''); if ($spec1.height() > spec1Top) { multiCameraPaddingTop = $spec1.height() - spec1Top; $multiCamera.css({ 'padding-top': multiCameraPaddingTop }); } } }; GALAXY.load(_init); }(); // flexCam var flexCam = function flexCam() { var $flexCam = $('.m_feature-flexCam'); var $flexCamInteraction = $('.m_feature-flexCam .interaction-wrap'); var $flexCamHeader = $('.m_feature-flexCam .f_header-type1'); var flexCamSlide = document.querySelector('.flexcam-list'); var flexCamSlideArea = flexCamSlide.querySelector(".scroll-slide_area"); var flexCamSlideList = flexCamSlide.querySelector(".slide-list"); var chkRtl = document.querySelector('html').classList.contains('rtl'); var chkAction = false; var chkLoad = false; new scrollSlide(flexCamSlide); var _init = function _init() { if (GALAXY.scrollTop < $flexCamInteraction.offset().top + $flexCamInteraction.height() * 0.4 - GALAXY.areaHeight) { $flexCamInteraction.removeClass('active off'); } _scroll(); if (GALAXY.sizeMode === 1) { if (chkAction) return; _action(); } }; var _scroll = function _scroll() { var chkTop = GALAXY.scrollTop < $flexCam.offset().top - GALAXY.areaHeight - 200; var chkBottom = GALAXY.scrollTop > $flexCam.offset().top + $flexCam.height(); if (chkTop || chkBottom) return; if (GALAXY.scrollTop < $flexCamInteraction.offset().top - GALAXY.areaHeight) { $flexCamInteraction.removeClass('active off'); } else if (GALAXY.scrollTop > $flexCamHeader.offset().top) { $flexCamInteraction.addClass('active off'); } else if (GALAXY.scrollTop > $flexCamInteraction.offset().top + $flexCamInteraction.height() * 0.4 - GALAXY.areaHeight) { $flexCamInteraction.removeClass('off'); setTimeout(function () { $flexCamInteraction.addClass('active'); }, 100); } }; var _action = function _action() { if (chkAction) return; if (GALAXY.sizeMode === 1) { var chkCameraTop = GALAXY.scrollTop > $('.m_content-camera').offset().top - GALAXY.areaHeight; var chkCameraBtt = GALAXY.scrollTop < $('.m_content-camera').offset().top + $('.m_content-camera').height(); if (chkCameraTop && chkCameraBtt && !chkLoad) { chkLoad = true; if (!chkRtl) { flexCamSlideArea.scrollLeft = flexCamSlideList.offsetWidth; } else { flexCamSlideArea.scrollLeft = -flexCamSlideList.offsetWidth; } } var chkTop = GALAXY.scrollTop > $(flexCamSlide).offset().top - GALAXY.areaHeight; var chkBtt = GALAXY.scrollTop < $(flexCamSlide).offset().top + $(flexCamSlide).height(); if (chkTop && chkBtt) { chkAction = true; flexCamSlideArea.scrollLeft = 0; } } }; _init(); GALAXY.resize(_init); GALAXY.scroll(_scroll); }; // quickShot var quickShot = function () { GALAXY.hello($('.m_feature-quickShot .hello-box'), { baseLine: 5, on: function on() { $('.m_feature-quickShot .visual-wrap').addClass('active'); }, off: function off() { $('.m_feature-quickShot .visual-wrap').removeClass('active'); } }); }(); // coverScreen var coverScreen = function coverScreen() { var $coverScreen = $('.m_feature-coverScreen'); var $screenWrap = $('.m_feature-coverScreen .screen-wrap'); ; var screenWrapTop = 0; var screenWrapHeight = 0; var _init = function _init() { _scroll(); }; var _scroll = function _scroll() { var chkTop = GALAXY.scrollTop < $coverScreen.offset().top - GALAXY.areaHeight - 200; var chkBottom = GALAXY.scrollTop > $coverScreen.offset().top + $coverScreen.height(); if (chkTop || chkBottom) return; screenWrapTop = $screenWrap.offset().top; screenWrapHeight = $screenWrap.height(); var scrollTop = window.pageYOffset; var scrollBottom = scrollTop + GALAXY.areaHeight; if (scrollBottom > screenWrapTop + screenWrapHeight * 0.5) { $screenWrap.addClass('active'); } else if (scrollTop > screenWrapTop + screenWrapHeight) { $screenWrap.removeClass('active'); } else if (scrollBottom < screenWrapTop) { $screenWrap.removeClass('active'); } }; _init(); GALAXY.resize(_init); GALAXY.scroll(_scroll); }; GALAXY.load(function () { bespoke(); flexCam(); camera(); coverScreen(); }); //

    }).then(function () { GALAXY.initialize() }) });

    Galaxy Z Flip4 | Specifikace, fotoaparát a displej | Samsung CZ (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Barbera Armstrong

    Last Updated:

    Views: 6387

    Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

    Reviews: 82% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Barbera Armstrong

    Birthday: 1992-09-12

    Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

    Phone: +5026838435397

    Job: National Engineer

    Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

    Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.